Facebook Pixel Χρειάστηκε τον Χούντελααρ η Σάλκε
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-04 22:05:00

Χρειάστηκε τον Χούντελααρ η Σάλκε

Χρειάστηκε τον Χούντελααρ η Σάλκε

Η Σάλκε δεν έπεισε με την απόδοση της, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά την απογοητευτική ήττα από τη Ντόρτμουντ, με το 3-1 κόντρα στην Άουγκσμπουργκ χάρη στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Γιαν Κλας Χούντελααρ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που δεν είχαν τους τιμωρημένους Παπαδόπουλο και Τζόουνς, μπήκαν πιο δυναμικά και προηγήθηκαν μόλις στο 16' με τον Χούντελααρ ύστερα από ασίστ του Πούκι. Η συνέχεια ήταν αρκετά δυνατή με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες, αλλά καμία να μην καταφέρνει να βάλει το γκολ και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και αιφνιδίασαν τη Σάλκε ισοφαρίζοντας στο 48' με τον Μόλντερς, έπειτα από κόντρα σε σουτ του Μπρίνκμαν, που χρεώθηκε την ασίστ. Όμως, πάλι ο Χούντελααρ φρόντισε να βάλει την ομάδα του μπροστά, αυτή τη φορά σερβίροντας το γκολ στον Φουχς. Στο 84' ο Ραούλ τελείωσε τον αγώνα μετά από πάσα του Ζοέλ Ματίπ. Με το αποτέλεσμα αυτό η Σάλκε ανέβηκε στην τέταρτη θέση της Bundesliga.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags