Facebook Pixel Έδωσε αέρα στον Ριέρα!
| 2010-12-22 09:32:00

Έδωσε αέρα στον Ριέρα!

Έδωσε αέρα στον Ριέρα!

Το ...πρωτοπαλίκαρο του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει γίνει ο Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό, έστω κι αν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει αποδώσει ακόμα τα αναμενόμενα στο λιμάνι.

Οι δυο τους είχαν τετ α τετ για περίπου δεκαπέντε λεπτά, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός μετέφερε στον συμπατριώτη και πρώην παίκτη του στην Εσπανιόλ την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δούλεψε σωστά και επέστρεψε γρήγορα στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και παράλληλα τον ρώτησε πώς αισθάνεται μετά τη συμμετοχή του στη Λάρισα.

Αν είναι δηλαδή σε θέση να ξεκινήσεισήμερα στην Τρίπολη ή αν νιώθει φορτισμένος ή πιο απλά κουρασμένος από το ματς στο νέο γήπεδο των βυσσινί.

Αυτό όμως που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Βαλβέρδε θεωρεί τον Άλμπερτ Ριέρα παίκτη με τεράστια προσωπικότητα που χρειάζεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα ακόμα και αν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει χρίσει άτυπο... αρχηγό των ισπανόφωνων της ομάδας τον 28χρονο άσο και μέσω αυτού περνάει όλα όσα θέλει στο γκρουπ που συνθέτουν οι Ραούλ Μπράβο, Ουρτάδο, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, αλλά και ο Ντουντού που επίσης μιλάει τη γλώσσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags