Facebook Pixel Παπακαλιάτης και στο σινεμά
| 2011-01-31 11:31:00

Παπακαλιάτης και στο σινεμά

Παπακαλιάτης και στο σινεμά

Τηλεόραση, θέατρο και το επόμενο βήμα είναι ο κινηματόγραφος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Στη θεατρική παράσταση «Αμαντέους» στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και στη μέχρι σήμερα επαγγελματική του πορεία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΒήμαMen».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μετράει μόνο το ταλέντο ή η σκληρή δουλειά. Για να πετύχεις στην υποκριτική, χρειάζονται και τα δύο: «Πιστεύω πως αν θέλουμε ένα εμπνευσμένο αποτέλεσμα, τότε το ένα δεν υφίσταται χωρίς το άλλο. Αν δεν υπάρξει συνύπαρξη και των δύο, τότε το ένα ακυρώνει το άλλο. Και αυτό ισχύει για όλες τις δουλειές».

Σινεμά, όμως, γιατί δεν έκανε; «Ήμουν τόσο ευτυχής και πωρωμένος με αυτά που έκανα στην τηλεόραση, που δεν είχα ουσιαστικά την ανάγκη να κάνω σινεμά. Γενικότερα, ποτέ δεν έχω κάνει κάτι επειδή έπρεπε ή επειδή μου το ζητούσαν. Τώρα, όμως, έχει αλλάξει τόσο ακραία το σκηνικό στην τηλεόραση, μοιραία αλλάζουν και οι ανάγκες μου. Το σινεμά είναι το αμέσως επόμενο βήμα μου».

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνον και για τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά σε όλα αυτά, ο επιτυχημένος ηθοποιός ανέφερε: «Δεν έχω απαντήσει ποτέ, γιατί, αν έμπαινα στη διαδικασία να απαντήσω σε τόσο αντιφατικούς χαρακτηρισμούς, τότε θα έχανα τα λογικά μου. Εξάλλου, έχω φτάσει σε μία ηλικία που προσπαθώ να μην ορίζω τον εαυτό μου μέσα από δηλώσεις τρίτων».

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags