Facebook Pixel Είχε ...προειδοποιήσει ο Γιόσου!
| 2011-12-05 12:15:00

Είχε ...προειδοποιήσει ο Γιόσου!

Είχε ...προειδοποιήσει ο Γιόσου!

Δεν ήταν μόνο το τραγικό λάθος στη φάση του δεύτερου γκολ του Άρη. Ο Γιόσου Σαριέγκι είχε δείξει μέχρι εκείνη τη στιγμή σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις τις ...απειλητικές προθέσεις του.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αλλά και η κακή το ίδιο. Για την ακρίβεια η κακή εμφάνιση του Βάσκου στόπερ φάνηκε από τα πρώτα λεπτά στο "Βικελίδης". Τέσσερα αμυντικά λάθη από τον αρχηγό των "πράσινων", ο οποίος δεν έμεινε τελικά στις κακές τοποθετήσεις και την πέμπτη φορά έβγαλε την …ασίστ!

Στο 5’ χάνει σε κάθετη μπαλιά τον Ουμπίντεζ, ο οποίος βγαίνει φάτσα με το τέρμα, ενώ μετά την απόκρουση του Καπίνο, αδυνατεί εκ νέου να εμποδίσει τον αντίπαλό του, που βγάζει επικίνδυνη παράλληλη πάσα που περνάει ανεκμετάλλευτη.

Στο 7' και σε φάουλ του Άρη, έχει κακή τοποθέτηση με συνέπεια ο Ουμπίντεζ και πάλι να πάρει την κεφαλιά. Σε κάθετη μπαλιά στο 11’ βλέπει τον Τσέζαρεκ να του ξεφεύγει εύκολα, αλλά να μην μπορεί να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Στο 25’ χάνει ένα …στρέμμα τον Γιάκομπ, όμως ο επιθετικός του Άρη, παρότι ολομόναχος, δεν κάνει καλό κοντρόλ.

Ε, στο 44’ οι "προσπάθειες" του Σαριέγκι απέδωσαν καρπούς με το διώξιμο "πάρε βάλε" στον Ντίκο, που... αν και αμυντικός, δεν μπορούσε να αστοχήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags