Facebook Pixel «Ποιος είστε κύριε Γεωργιάδη;»
| 2011-01-31 12:33:00

«Ποιος είστε κύριε Γεωργιάδη;»

«Ποιος είστε κύριε Γεωργιάδη;»

Ποιος άκουσε τον Πέτρο Θεοδωρίδη για την πιθανότητα μεταγραφής του Γεωργιάδη στην ΑΕΚ και δεν τον φοβήθηκε. «Θα κάνει χρήση κάποιου άρθρου, λέει… ». Σε ποιον τα λέει, όμως;

Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού σχολίασε μέσω του «SentraFM» το χθεσινό παιχνίδι εναντίον της Λάρισας και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αποχώρησης του νεαρού χαφ από τις Σέρρες.

«Να υποκύψω για αυτά που δίνει η ΑΕΚ; Όχι δεν θα το κάνω. Υπάρχει πρόταση από την ΑΕΚ, αυτό τι θα πει όμως; Ο παίκτης θα πουληθεί 1.2 εκ. ευρώ και όχι σε αυτήν την περίοδο.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν στα δύο τελευταία παιχνίδια. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Του είπα ότι εάν δεν σωθεί η ομάδα μην περιμένεις μεταγραφή.
Δεν μας ενδιαφέρει να χάσουμε παίκτες, αλλά να πάρουμε. Κάτι απειλές που ακούω για το αν θα πέσουμε θα κάνει χρήση κάποιου άρθρου δεν τις καταλαβαίνω. Ίσως και γι' αυτό να μην γίνεται η μεταγραφή του... », ήταν τα λόγια του που δείχνουν, αν μη τι άλλο, ότι έχουν εξανεμιστεί οι πιθανότητες να παραχωρηθεί τώρα στην «Ένωση» ο Γεωργιάδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags