Facebook Pixel «Με έριξε στα… λιοντάρια»!
| 2011-01-31 13:31:00

«Με έριξε στα… λιοντάρια»!

«Με έριξε στα… λιοντάρια»!

Στην αντεπίθεση ο Γεωργιάδης μετά τα πυρά που δέχθηκε από τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού περί αδιαφορίας. «Δεν αξίζω τέτοια συμπεριφορά, να με αφήσει να φύγω!».
 

«Η απάντηση μου σε όλα αυτά είναι απλά Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια», είπε αρχικά μέσω του sport24.gr ο νεαρός άσος και συμπλήρωσε για τα «καρφιά» ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλός:

«Πραγματικά με λυπεί το γεγονός πως ο δικός μου πρόεδρος μίλησε με αυτά τα λόγια για εμένα, σε μία περίοδο που η ομάδα βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Έτσι δεν με βοηθάει καθόλου.

Επειδή δηλαδή σε δυο παιχνίδια δεν ήμουν καλός σημαίνει ότι είμαι και αδιάφορος; Αντί να με στηρίξει όμως βγαίνει και λέει αυτά τα πράγματα. Πραγματικά με στεναχώρησε όταν το έμαθα».

Με την ΑΕΚ, μάλιστα, ακόμα και σήμερα να προσπαθεί να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού για το θέμα, όπως συμπλήρωσε ο παίκτης: «Μόνο σήμερα; Και προχθές και χθες και σήμερα έγινε πρόταση».

«Πότε ξαναείδαν τέτοια πρόταση;»

Τέλος, ο Γεωργιάδης σχολίασε ότι πρόταση ανάλογη αυτής που έκανε η ΑΕΚ για την απόκτησή του είναι εξαιρετική, πολύ περισσότερο για την περίοδο στην οποία βρισκόμαστε:

«Η πρόταση έχει να κάνει με 550.000 ευρώ συν 2-3 παίκτες, όπως και ένα φιλικό ματς το καλοκαίρι τα έσοδα του οποίου θα πάνε στην ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι μία εξαιρετική πρόταση για την περίοδο που βρισκόμαστε.

Μετά από πολλά χρόνια έρχεται μία τέτοια προσφορά στην ομάδα για παίκτη και αντί να χαρεί γι' αυτό έχει τέτοια συμπεριφορά; Η τελευταία ήταν του Παπάζογλου που έφυγε με 350.000 χιλιάρικα
».\

Διαβάστε επίσης:

«Ποιός είστε κύριε Γεωργιάδη;»

«Γαυγίζεις Θεοδωρίδη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags