31/01/11 - 13:39

«Γαυγίζεις» Θεοδωρίδη

Ο πρόεδρος των Σερρών, Πέτρος Θεοδωρίδης, μίλησε στον Sentra 103.3, έκραξε τον Γεωργιάδη, αλλά ουδείς κατάλαβε αν τελικά ο παίκτης, τον οποίο ζητάει η ΑΕΚ, πωλείται ή δεν πωλείται. Στην αρχή, έβαζε όρους και στο τέλος της κουβέντας "Πωλητήριο"

«Γαυγίζεις»  Θεοδωρίδη
33.407views 0shares

Και καλά εγώ που είμαι σκύλος, δικαιούμαι καμιά φορά να γκρινιάξω… Εσύ πρόεδρε των Σερρών γιατί καρφώνεσαι τόσο άσχημα; Τελικά, πωλείται ή δεν πωλείται ο Γεωργιάδης… Η μήπως γίνεται όλος αυτός ο ντόρος προκειμένου να μαζέψεις κανένα ευρώ παραπάνω; Ο σκύλος τον άκουσε στο SentraFm103.3… Δε θα σχολιάσει το γεγονός ότι ήταν ελαφρώς αγενής, απαγορεύοντας, εις διπλούν μάλιστα, στον δημοσιογράφο, τον Γέμελο, να πει το αγωνιστικός πρόγραμμα των Σερρών, διότι «Τι επαναλαμβάνετε συνεχώς το πρόγραμμα; Το ξέρει όλος ο κόσμος!». Ούτε το γεγονός ότι έκραξε τον πρώην προπονητή της ομάδας του, τον Κοκότοβιτς…

Κύριε Θεοδωρίδη, δείξατε όμως, λίγο ..."αναποφάσιστος"! Στην αρχή της κουβέντας, που ήσασταν και λίγο αρπαγμένος λέγατε… «Αν η ομάδα δε σωθεί, δεν έχει μεταγραφή για κανένα. Δε φεύγει κανείς». Και κατόπιν, όσο η κουβέντα προχωρούσε, το τροπάριο άλλαξε… «Ο παίκτης πωλείται 1.2 εκ ευρώ. Τα λεφτά που μου έχει δώσει η ΑΕΚ δε με αγγίζουν». Πωλείται ο Γεωργιάδης που δεν πωλείται και μένει ο Γεωργιάδης που φεύγει. Εκτός κι αν ο Θεοδωρίδης είναι τόσο σίγουρος ότι ο Πανσερραϊκός θα παραμείνει στη  σούπερ λίγκ.