Facebook Pixel ''Πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας!''
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-07 02:05:00

''Πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας!''

''Πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας!''

Η ήττα από τη Μαρσέιγ την 1η αγωνιστική των ομίλων είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League, σύμφωνα με τον Γιάννη Μώραλη, ο οποίος τόνισε ότι «δεν είναι άσχημο για τους ερυθρόλευκους το Europa League».

«Είμαστε πικραμένοι όχι όμως και δυσαρεστημένοι. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή παρουσία στο Champions League. Νομίζω ότι πληρώσαμε τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Μαρσέιγ. Σε εκείνο τον αγώνα το γεγονός ότι δεν ήμασταν έτοιμοι αγωνιστικά μας κόστισε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του οποίου η παρουσία τόσο στο «Καραϊσκάκης» όσο και στα εκτός έδρας ματς ήταν καταπληκτική.

Στα υπόλοιπα ματς χάσαμε τους αγώνες στο γκολ. Τόσο στην Γερμανία όσο και στην Αγγλία. Σίγουρα οι παίκτες είναι στεναχωρημένοι γιατί όταν κερδίζεις την Άρσεναλ με 3-1 και το ματς της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ είναι στο 2-0 τότε σίγουρα η εξέλιξη αυτή σε στεναχωρεί. Σίγουρα τα και τα οικονομικά οφέλη με το να συνεχίσεις σε αυτή την διοργάνωση είναι πολλά όμως αυτή την στιγμή το Europa League δεν είναι καθόλου άσχημο. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα για το πρωτάθλημα», δήλωσε ο δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το ματς κόντρα στην Άρσεναλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags