31/01/11 - 14:58

Έκλαιγαν μαζί στα αποδυτήρια

Παιδιά, όπως λέμε τα άσχημα, έτσι να λέμε και τα καλά των ομάδων. Όλων των ομάδων, αφού εμείς εδώ δεν φοράμε οπαδικές φανέλες.

Έκλαιγαν μαζί στα αποδυτήρια
23.645views 0shares

Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, οι παίκτες έδειξαν πόσο συσπειρωμένοι είναι και στην περίπτωση του προσωπικού δράματος του Κοντρέρας. Μια γροθιά όλοι μαζί.

Πάρθηκε, μάλιστα, και πρωτοβουλία πριν το ματς να βάλουν όλοι λεφτά για να μισθωθεί ιδιωτικό αεροπλάνο αμέσως μετά το παιχνίδι έτσι ώστε ο Χιλιανός να φτάσει πιο γρήγορα στην πατρίδα του για να θρηνήσει τον πατέρα του, κάτι που τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει.

Ακόμα και σήμερα, μάλιστα, όλοι στην ομάδα είναι συγκλονισμένοι από τα δάκρυα του Κοντρέρας στην διάρκεια της προθέρμανσης. Και δεν υπήρξε άνθρωπος στον δικέφαλο που να μην πήγε να του συμπαρασταθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Ποικιλίδης αποκάλυψε σήμερα με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ότι Γκαρσία και Κοντρέρας έκλαιγαν μαζί στα αποδυτήρια.

Να σημειωθεί ότι στον ΠΑΟΚ έχουν να λένε για τον καλό, αλλά και σκληρό όποτε χρειάζεται, χαρακτήρα όλων των παικτών. Κι αυτό το πνεύμα ομαδικότητας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, το έχει περάσει πρώτος απ’ όλους ο Ζαγοράκης.