Facebook Pixel Καλύτερος Ούγγρος ο Ρούντολφ!
| 2011-12-07 15:05:00

Καλύτερος Ούγγρος ο Ρούντολφ!

Καλύτερος Ούγγρος ο Ρούντολφ!

Καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Ουγγαρία αναδείχτηκε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Γκέργκελι Ρούντολφ, σε ένα βραβείο που έχει θεσπιστεί από το 1964.

Ο Ούγγρος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την εθνική του ομάδα και δικαιολογημένα κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Ρούντολφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να παίζεις για την εθνική σου ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όταν φοράω το εθνόσημο. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό επειδή παίζω πάλι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή την ευκαιρία την είχαν με την Ντέμπρετσεν. Ο προπονητής με ζήτησε και δεν έχω μετανιώσει για την αλλαγή. Μου αρέσει ο σύλλογος και ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα».

Eπίσης, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ιταλία, πλέκοντας ξανά το εγκώμιο του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι αποτυχία. Έζησα στην Ιταλία και είχα επιτυχημένη παρουσία στην Τζένοα και στη Μπάρι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι μεγάλη επιχείρηση και τα οικονομικά συμφέροντα είναι συχνά. Είμαι πλέον σε έναν καταπληκτικό σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, που με εμπιστεύεται. Μετά από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δύο εβδομάδας ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags