Facebook Pixel Χορτάσαμε κωλοτούμπες!
| 2011-01-31 15:35:00

Χορτάσαμε κωλοτούμπες!

Χορτάσαμε κωλοτούμπες!

Τελικά τι είναι αυτός ο Φουστέρ; Άγιος ή αμαρτωλός; Παιχταράς ή παλτουδιά για το χειμώνα; Οι εφημερίδες, πάντως, δεν λένε να αποφασίσουν...

Ρε παιδιά, για κάντε τον λογαριασμό. Δώδεκα οι αθλητικές εφημερίδες, εκ των οποίων η μια, η Γάτα, δεν κυκλοφορεί τις Δευτέρες. Δυο πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό, άλλες δυο στην ΑΕΚ. Πόσες μάς μένουν; Εφτά!

Και οι εφτά, λοιπόν, είτε «αντικειμενικές», είτε «κόκκινες», έχουν βάλει πρωτοσέλιδη φωτογραφία τον… Φουστέρ. Τι έγινε, ρε παιδιά; Αγαπήθηκε ξαφνικά από τον αθλητικό Τύπο ο Φουστέρ; Αυτόν δεν έκραζε σχεδόν σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος τόσους μήνες; Γι’ αυτόν τον παίκτη δεν λέγανε ότι τον έφερε χατιρικά ο Βαλβέρδε και είναι μια ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή σαν του Όσκαρ; Γι’ αυτόν δεν γράφανε τα μύρια όσα;

Τι συνέβη, λοιπόν; Ο Φουστέρ έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη το αγαπημένο παιδί όλων; Τώρα δεν «κλέβει» την θέση του Πάντελιτς ή του Ιμπαγάσα ή κάποιου άλλου παίκτη; Έλεος!

Και το αναφέρουμε αυτό επειδή δεν είναι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά και η γυριστή των εφημερίδων για την συνολική προσφορά κι απόδοση του Φουστέρ. Θεό τον κάνουνε τώρα από «μηδενικό» που τον ανεβοκατέβαζαν.

Ενώ, αντίθετα, ο μέχρι πρότινος Τιτάνας Μιραλάς χάνει πόντους αυτή την εποχή… Μια ζωή οι ίδιες και οι ίδιες κωλοτούμπες. Κατάντησε κουραστικό πια… Ας μας πούνε, λοιπόν, οι ειδήμονες: Τελικά, κάνει ή δεν κάνει ο Φουστέρ για τον Ολυμπιακό; Ας κατασταλάξουν κάπου, όμως. Ή κάνει ή δεν κάνει!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags