Facebook Pixel «Τι ώρα είναι;»
| 2011-01-31 16:15:00

«Τι ώρα είναι;»

«Τι ώρα είναι;»

Ο Κάρλος Φρέιτας μετά την αποχώρησή του και επίσημα από τον Παναθηναϊκό, είπε ότι ήρθε στον σύλλογο αλλά σε λάθος στιγμή! «Πιστέψτε στον Ζεσουάλδο».

Ο Κάρλος Φρέιτας λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr, δηλώνοντας υπερήφανος που δούλεψε στον Παναθηναϊκό αλλά όχι την στιγμή που έπρεπε... φωτογραφίζοντας το διοικητικό μπάχαλο! «Πιστέψτε τον Ζεσουάλδο, είναι κορυφαίος τεχνικός».

Λίγο μετά τις 14.30, ο Κάρλος Φρέιτας μαζί με τον Μενέσες που αποτελούσε το δεξί του χέρι, αποχωρούν από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η σύντομη καριέρα του στον Παναθηναϊκό μόλις έχει τελειώσει και πλέον... πακετάρει για Πορτογαλία.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», μιλώντας αποκλειστικά στο gazzetta.gr στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνάει το κλαμπ και τον εμπόδισαν να κάνει σωστά την δουλειά, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για το «τριφύλλι» αλλά και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
«Μετά από επτά μήνες αποχωρώ από τον Παναθηναϊκό. Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα αυτόν τον τεράστιο σύλλογο σε δύσκολες στιγμές. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία μακριά από την πατρίδα μου. Ήρθα στην σωστή ομάδα αλλά την λάθος στιγμή. Εύχομαι στην ομάδα ότι καλύτερο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει αυτή την χρονιά.

Φυσικά καλή τύχη και στον Ζεσουάλδο, ο οποίος είναι κορυφαίος προπονητής, ένας σπουδαίος άνθρωπος και πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα εκεί που θέλουμε όλοι. Πιστέψτε τον».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags