Facebook Pixel «Πονάνε όσοι αγαπάνε!»
Μπάσκετ
| 2011-01-31 16:56:00

«Πονάνε όσοι αγαπάνε!»

«Πονάνε όσοι αγαπάνε!»

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πολλές φορές πονάνε περισσότερο από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ όταν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και, μεταξύ άλλων, σχολίασε ότι η ομάδα του υπερτερεί σε ταλέντο έναντι των υπόλοιπων ομάδων που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα, ενώ ευχαρίστησε τον Κορωνιό και την ΑΕΚ που τον βοήθησαν να καταλάβει αδυναμίες της ομάδας του.

Για το ταλέντο της ομάδας του: «Ο Ολυμπιακός δεν υπερτερεί απέναντι στις περισσότερες ομάδες στα δυνατά κορμιά. Υπερτερεί βέβαια, σε ταλέντο. Αν όμως, δεν παλέψεις και δεν δώσεις μάχες δεν κερδίζεις μόνο με το ταλέντο».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ μας… άνοιξε τα μάτια και ευχαριστώ τον Αγγελο Κορωνιό γιατί μας βοήθησε να καταλάβουμε τις αδυναμίες μας. Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη για την κακή προετοιμασία που κάναμε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σίγουρα, αυτό το ματς, δεν μας βοήθησε καθόλου στην προετοιμασία μας για την αναμέτρηση με την Βαλένθια, η οποία είναι μία ποιοτική ομάδα και ευχάριστη έκπληξη της Ευρωλίγκα με καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες».

Για την πορεία του των «ερυθρολεύκων»: «Την Παρασκευή γνώρισα για πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και με ρώτησε αν θα πάμε στη Βαρκελώνη. Του απάντησα πως θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να είμαστε εκεί».

Για το στιλ της ομάδας: «Δεν έχουμε πετύχει τον στόχο μας. Έχουμε παίκτες έμπειρους στην ομάδα, αλλά έχουμε και νέους που δεν μας έχουν βοηθήσει ακόμα γιατί δεν έχουν εμπειρία και παραστάσεις από την Ευρωλίγκα. Ο Κέσελ για παράδειγμα είναι γρήγορος, εκρηκτικός αλλά δεν έχει εμπειρίες από τέτοιους αγώνες. Από εδώ και πέρα τα ματς που ακολουθούν είναι πιο εύκολα γιατί είναι καθοριστικά και όλοι κατανοούν και εμείς και οι παίκτες τη σημασία τους, αναφορικά με την συγκέντρωση και την προετοιμασία που πρέπει να κάνουμε».

Για τον Τεόντοσιτς: «Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο MVP της Ευρωλίγκας, το έχει δείξει. Πέρασε τα Χριστούγεννα μία κρίση και δεν ξεκουράστηκε όσο θα χρειαζόταν. Σας λέω ότι αυτή τη στιγμή κάνει την καλύτερη προπόνηση τα τελευταία τρία χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος μας βοηθάει συνεχώς και πολλές φορές πονάει πιο πολύ από ότι εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags