Facebook Pixel Ποιους εννοεί ο ΠΑΟΚ;
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-31 17:02:00

Ποιους εννοεί ο ΠΑΟΚ;

Ποιους εννοεί ο ΠΑΟΚ;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει Ολυμπιακού και κάνει λόγο για ομάδες που έχουν στόχο τη δημιουργία αναταραχής και που έχουν σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εδώ και τέσσερα χρόνια έχουμε αναλάβει μαζί, Διοίκηση-Ομάδα-Κόσμος, το δύσκολο έργο της επιστροφής του ΠΑΟΚ στην υψηλότερη κλίμακα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Η προσπάθειά μας έχει ελάχιστους συμμάχους και πολλούς εχθρούς.Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ενόψει του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Δεν ανησυχούμε φυσικά για τους φιλάθλους μας, που έχουν αποδείξει ότι πρώτοι απ' όλους προστατεύουν την ομάδα με κάθε κόστος. Ανησυχούμε όμως, επειδή στη συγκεκριμένη περίπτωση, μια ειρηνική συγκέντρωση φιλάθλων του ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης από ομάδες που στόχο έχουν τη δημιουργία αναταραχής.

Μπορεί επίσης, όπως είδαμε πρόσφατα στο Βόλο, να τεθεί σε ισχύ το γνωστό σχέδιο πρόκλησης των φιλάθλων μας, αν κι έχουμε κάνει τα πάντα για να το αποτρέψουμε.Ο αγώνας της Τετάρτης πρέπει να διεξαχθεί κανονικά. Καλούμε τους φιλάθλους μας να περιφρουρήσουν αυτή την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι μ' αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθούν τη βιωσιμότητα και τη συνέχεια μιας μεγάλης διαδρομής που έχουμε ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2007. Είναι ευθύνη όλων μας, ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να υπάρχει και μετά το βράδυ της Τετάρτης».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags