Facebook Pixel Η C30 με κινητήρες Ferrari! (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-31 17:52:00

Η C30 με κινητήρες Ferrari! (ΦΩΤΟ)

Η C30 με κινητήρες Ferrari! (ΦΩΤΟ)

Και η Sauber παρουσίασε σήμερα το νέο της μονοθέσιο στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο, της Βαλένθια, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία C30. Το θετικό είναι ότι και φέτος θα «φορά» κινητήρες Ferrari...
 

Η C30 σχεδιάστηκε υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Τζέιμς Κι. Με μία πρώτη ματιά ξεχωρίζει το εμπρός ανυψωμένος ρύγχος και το πολύ πιο λεπτό σε σχέση με πέρσι πίσω μέρος, ενώ η συνεργασία με την Ferrari συνεχίζεται, καθώς η Scuderia θα προμηθεύει τους κινητήρες.

«Θέλουμε να τερματίζουμε στους βαθμούς σε σταθερή βάση και να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη των κατασκευαστών. Το 2010 ήταν μια από τις πιο δύσκολες σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Ποτέ στο παρελθόν δεν αντιμετωπίσαμε τόσα πολλά προβλήματα αξιοπιστίας», σχολίασε ο Πίτερ Ζάουμπερ.

Η επιλογή του βασικού οδηγικού διδύμου είναι ένα ρίσκο, καθώς εμπιστεύονται τον Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις από τις εμφανίσεις του στην περσινή σεζόν και τον 22χρονο Μεξικανό ρούκι Σέρχιο Πέρεθ.

«Η πρώτη μου σεζόν στην Formula 1 είναι πλέον παρελθόν. Τώρα ο ρόλος μου είναι διαφορετικός. Πλέον είμαι ο πιο έμπειρος οδηγός της ομάδας. Πρέπει να είμαι έτοιμος να ηγηθώ της ομάδας. Γι' αυτό άλλωστε με επέλεξαν. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου και είμαι έτοιμος να αναλάβω ηγετικό ρόλο», τόνισε ο Κομπαγιάσι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags