Facebook Pixel "Ποιο γκολ, ρε παιδιά; Η ομάδα να κερδίζει..."
| 2011-12-09 16:00:00

"Ποιο γκολ, ρε παιδιά; Η ομάδα να κερδίζει..."

"Ποιο γκολ, ρε παιδιά; Η ομάδα να κερδίζει..."

Τι δήλωσε ο Τσέζαρεκ στη βράβευση για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Ηταν σημαντικό για μένα το γκολ. Ηταν ωραίο γκολ, αλλά σημαντικό γιατί το χρειαζόμουν, όπως και η ομάδα χρειαζόταν τη νίκη. Για να έρθει ένα γκολ χρειάζεται να δουλέψει όλη η ομάδα πάντως", δήλωσε ο Κροάτης φορ και πρόσθεσε:

"Μισό λεπτό πριν σκοράρω είχα χάσει μία καλή ευκαιρία. Είπα μέσα μου να μην χάσω την ηρεμία μου γιατί θα έρθει κι άλλη ευκιρία. Ηρθε μισό λεπτό αργότερα και σκόραρα. Δούλεψα σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε ανάγκη από μία καλή εμφάνιση και μία τέτοια νίκη που μας έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Με ενδιαφέρει η ομάδα, τίποτα άλλο".

Για το γεγονός ότι την Κυριακή θα βρεθεί αντιμέτωπος του πρώην προπονητή του, κ. Τσιώλη, αλλά και της πρώην ομάδας του, ο Ντάνιελ, είπε:

"Ο Αστέρας είναι η πρώην ομάδα μου και έχει θέση στην καρδιά μου. Στη β’ ομάδα του Αστέρα παίζει και ο μικρός μου αδερφός. Είμαι όμως στον δεύτερο χρόνο μου στον Άρη και θέλω μόνο τη νίκη του Άρη.

Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να αποδείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η νίκη που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να έχει συνέχεια η νίκη μας την περασμένη Κυριακή για να μην χάσει την αξία της".

Σε ερώτηση για την εικόνα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τις αλλαγές που επιχειρεί ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο Κροάτης είπε: "Ο προπονητής δουλεύει πολύ μαζί μας. Εχει αλλάξει όχι μόνο κάποια πράγματα στο παιχνίδι, αλλά και στην νοοτροπία μας. Αλλά και ‘μεις οι παίκτες καταλάβαμε πως πρέπει να παίζουμε σε μία ομάδα όπως ο Άρης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags