Facebook Pixel Τι ρόλο βαράνε οι τεχνικοί διευθυντάδες;
| 2011-02-01 00:46:00

Τι ρόλο βαράνε οι τεχνικοί διευθυντάδες;

Τι ρόλο βαράνε οι τεχνικοί διευθυντάδες;

Ο Μίλτος, ο νταλικέρης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την παραίτηση του Κάρλος Φρέ-ηττας, ο οποίος έφαγε τα ψωμιά του στον Παναθηναϊκό, αλλά δουλειά δεν έκανε…

Δεν μπορούσα να φτάσω στο γραφείο. Χαμός στους δρόμους κι ο λόγος προφανής: οι Παναθηναϊκοί διαδήλωναν με την ελπίδα να αλλάξει απόφαση ο Φρέ-ηττας και να παραμείνει στη θέση του.

"Πού θα ξαναβρούμε τώρα τεχνικό διευθυντή να πηγαίνει τον Μελίσση στη Μαρίτιμο; Ποιος θα στέλνει τους Κλαίει-τον μακριά στα Ουράλια; Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς τον Φρέ-ηττα, που μας έφερε τον Φερέ-ηττα;", μοιριολογάνε κι έχουν τα δίκια τους.

Τέτοιος επιτυχημένος τεχνικός διευθυντής, χρόνια είχε να περάσει από τα ελληνικά γήπεδα. Μην πω κι από τα ευρωπαϊκά! Και τι δεν έκανε ο Φρέ-ηττας για τον Παναθηναϊκό. Σχεδόν ό,τι κάνει ο Γουγουάς για τον ελληνικό αθλητισμό. Θέσεις κλειδιά!

Που δεν ταιριάζουν σε καμία κλειδαριά...

Μιλάμε για έργο, όχι αστεία. Αν καθόμουν να απαριθμήσω την προσφορά του Φρέ-ηττας, θα χρειαζόμουν ίσαμε 15 ολόκληρα ...πίξελς στην οθόνη του υπολογιστή και δεν θα με φτάνανε. Από πού ν΄ αρχίσω και πού να τελειώσω. Γι΄ αυτό λέω να αρχίσω από τη μέση.

Τι ρόλο βαράνε οι τεχνικοί διευθυντάδες στις ελληνικές ομάδες, όπου δεν υπάρχουν υποδομές για να προετοιμάσουν την επόμενη μέρα και όπου οι προεδραίοι τα ξέρουν όλα, τα κάνουν όλα και ...συμφέρουν;

Εδώ μέχρι και μπάλα παίζουν οι προεδραίοι. "Πες μου τον πρόεδρά σου, να σου πω τι θέση θα πάρεις" είναι το πρωτάθλημά μας.

Ε, σ΄ αυτό ο Φρέ-ηττας δεν τον βοήθησε τον Παναθηναϊκό. Τόσο καιρό ήταν στην ομάδα, έναν πρόεδρα της προκοπής δεν μπόρεσε να βρει. Άσε που πήγε κι έδωσε τον Μελίσση πρώτα στη Μαρίτιμο και μετά στη Λάρισα, αντί να του προτείνει την προεδρία μιας και δεν κόβει ούτε με πριονοκορδέλα. Κι ο Μελίσσης είναι ο μόνος που θα δεχόταν, εδώ που τα λέμε. Όπου του λένε πάει το παλικάρι. Με πρόεδρα δανεικό και με οψιόν ανανέωσης θα την έβγαζε ως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός αν ήβλεπε καλύτερα μπάλα ο Φρέ-ηττας.

Θα μου πείτε, αντί για δανεικό πρόεδρα, έχουνε "τριμελής επιτροπή από 5-6 άτομα" που ζητάει δανεικά. Αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Εμάς μας ενδιαφέρει ο Φρέ-ηττας. Κι εμένα με ενδιαφέρει που κλείσανε τους δρόμους για πάρτη του, επειδή οι παλιοδημοσιογράφοι δεν εκτίμησαν τον προσφορά του και προκάλεσαν την παραίτησή του, που να τους κολλήσουν τρότζανς τα ουίντοους (στα μούτρα σου και για τα δύο) και να μην μπορούν να παίξουν τα επόμενα βίντεο της Τζούλιας και της Πετρούλας.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάρα που μπορώ να ρίξω στους αθλητικούς ρεπόρτερ, ειδικά σε εκείνους των οπαδικών φυλλάδων. Δεν είναι ξεκάθαρο πως ...ό,τι βλέπουν γράφουν;

Ο Φρέ-ηττας, όμως, τι τους έφταιγε και τον τσιγκέλωσαν έτσι άγρια, δίχως ένα χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, για να υπάρξει και λίγο αίσθημα πριν τη συνουσία; Πάρ΄τον με το καλό, να γίνει μούσι να τον ξουρίσεις. Μην τον ξουρίζεις πρώτα και μετά περιμένεις να το ΄φχαριστηθείτε. Όχι παίκτη δεν θα φέρει, αλλά η προσφορά του θα είναι τέτοια που θα της φτάνουν και θα της περισσεύουν τα 15 πίξελς της οθόνης. Άσε που δεν θα τα χρησιμοποιήσει καθόλου από αντίδραση, έτσι, για να μάθετε να τον κοροϊδεύετε.

Μέχρι ο Φερέ-ηττας να ακολουθήσει τον Φρέ-ηττα, εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags