Facebook Pixel Τα δις ευρώ ζαλίζουν στο Μπερναμπέου!
| 2011-12-10 00:45:00

Τα δις ευρώ ζαλίζουν στο Μπερναμπέου!

Τα δις ευρώ ζαλίζουν στο Μπερναμπέου!

Ζαλάδα! Όλη η Ευρώπη παραμιλάει από τώρα για το μεγάλο ντέρμπι στο Μπερναμπέου, όμως εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να μας πιάνει ίλιγγος! Λεφτά, λεφτά, λεφτά...

Απίστευτα ποσά για την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός ζει σε κατοχικές συνθήκες.

Μερικές φορές στην ζωή τα πράγματα γίνονται περίεργα. Το ντέρμπι των ζάπλουτων στην Ισπανία καθηλώνει τους πάντες, ακόμα κι εμάς στην Ελλάδα που δεν έχουμε πια να φάμε. Τι να κάνουμε, όμως; Αυτή η χλιδή στο Μπερναμπέου θα μας φτιάξει κάπως το Σαββατόβραδο. Ας μην μιζεριάζουμε μ' όλα, δηλαδή.

Θέλετε να ακούσετε κάποια ποσά για να τρελαθείτε; Η αξία της Μπαρτσελόνα ξεπερνάει τα 600 εκατομμύρια ευρώ, βάση της κοστολόγησης των ποδοσφαιριστών από το transfermarkt. Η Ρεάλ φτάνει στα 531 εκ.! Πάνω από 1 δις ευρώ και οι δυο ομάδες μαζί! Ένα θησαυροφυλάκιο πάνω στο χορτάρι του Μπερναμπέου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κοστολογείται στα 90 εκ. ευρώ, ο Μέσι στα 100 εκ., ενώ ο Πορτογάλος αμείβεται με 12 εκ. το χρόνο και ο Αργεντίνος με 11.5 εκ.

Τα ετήσια συμβόλαια των δυο πιθανών ενδεκάδων έχουνε ως εξής:

Ρεάλ (65 εκ. ευρώ): Κασίγιας 10 εκ. ευρώ, Σέρχιο Ράμος 8, Πέπε 5, Λασανά Ντιαρά 2.5, Μαρσέλο 2.5, Κεντίρα 3, Τσάμπι Αλόνσο 8, Ντι Μαρία 3, Εζίλ 5, Μπενζεμά 6, Κριστιάνο Ρονάλντο 12.

Μπαρτσελόνα (65 εκ. ευρώ): Βαλντές 5 εκ. ευρώ, Ντάνι Άλβες 7,5, Πικέ 5, Πουγιόλ 5, Αμπιντάλ 2,8, Μπουσκέτς 5, Τσάβι 7,5, Ινιέστα 7, Πέδρο 1,7, Βίγια 7, Μέσι 11,5.

Την ίδια στιγμή, λοιπόν, που στην Ελλάδα ψάχνει το κράτος φραγκοδίφραγκα στα ταμεία του για να μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, στο γκαζόν του Μπερναμπέου θα περπατάνε δις... Κι ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα απολαύσουμε μια ματσάρα που θα μας αποζημιώσει και θα μας φτιάξει το Σαββατόβραδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags