Facebook Pixel Σκοράρει μόνο στα ...μπλοκάκια!
| 2011-12-12 15:00:00

Σκοράρει μόνο στα ...μπλοκάκια!

Σκοράρει μόνο στα ...μπλοκάκια!

Μόνο στα ...μπλοκάκια των διατητών έχει κάνει αίσθηση ο Ούγγρος επιθετικός του Παναθηναϊκού, που σε τρεις συμμετοχές με τους "πράσινους" έχει δεχτεί ισάριθμες κίτρινες κάρτες...

Άλλα περίμεναν από τον Ρούντολφ στον Παναθηναϊκό και άλλα έχουν δει τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ο Ούγγρος έχει αγωνιστεί τρεις φορές ως αλλαγή (με Ατρόμητο, Άρη και Πανιώνιο) και δεν έχει καταφέρει να δείξει απολύτως τίποτα.

Εκτός φυσικά από την "συνέπειά" του στα ...ραντεβού με τα τσεπάκια των διαιτητών. Ο Ρούντολφ έχει δεχτεί ήδη τρεις κίτρινες κάρτες, κάτι που όπως είναι λογικό προβληματίζει τους πράσινους. "Αν είναι να δέχεται κίτρινες στα 20λεπτα, τι θα γίνει όταν θα κληθεί να αγωνιστεί σε ολόκληρα παιχνίδια", αναρωτιούνται στο "τριφύλλι".

Ο προβληματισμός, πάντως, δεν περιορίζεται μόνο στο θέμα των καρτών, αλλά στην εν γένει εικόνα του με την πράσινη φανέλα. Σίγουρα υπάρχει το ελαφρυντικό του τραυματισμού που έχει επηρεάσει τον διεθνή Ούγγρο επιθετικό, άλλα όπως και να το κάνουμε η απόδοσή του και στα τρία ματς που πήρε χρόνο συμμετοχής κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Ειδικά στο ματς της Νέας Σμύρνης ήταν τραγικός. Εκτός της τρίτης κίτρινης κάρτας (έφτασε στο όριο) για καταφανέστατο θέατρο, εκτέθηκε από τον ίδιο τον εαυτό του σε δύο τρεις περιπτώσεις, που βρέθηκε με πολύ καλές προϋποθέσεις κοντά στο γκολ.

Ειδικά στη φάση που ξεκίνησε ολομόναχος από το ύψος της μεσαίας γραμμής αγκομάχησε μέχρι να φτάσει στην περιοχή του Πανιωνίου, ενώ και το τελείωμά του ήταν ...απερίγραπτο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags