Facebook Pixel Την ατάκα και στις προπονήσεις!
| 2011-02-01 09:41:00

Την ατάκα και στις προπονήσεις!

Την ατάκα και στις προπονήσεις!

«Περιβόλι» είναι ο Μανόλο Χιμένεθ κάθε φορά που αποφασίζει να μιλήσει, είτε σε συνέντευξη Τύπου είτε σε προπόνηση. Την έχει την ατάκα ο άνθρωπος. Διαβάστε τι είπε χθες στους παίκτες του για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό.

«Το βασικό τους όπλο είναι ο Σισέ και θα αμυνθούμε συνολικά σωστά, ώστε να μη φτάνει η μπάλα σ' αυτόν. Το έχετε ξανακάνει! Θέλει προσοχή και ο Λέτο.

Πρέπει να τον μαρκάρετε από κοντά και να μην τον αφήνετε να κάνει κούρσες, επειδή μπορεί να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους», σχολίασε για τους Σισέ και Λέτο ο Ισπανός προπονητής, αφού έχει διακρίνει ότι οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα με ατομικές ενέργειες.

Σε αντίθεση με όσα δήλωσε στο match program του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Καρνέζης, ότι δηλαδή η ΑΕΚ έχει το… άγχος (σ.σ. αλήθεια, γιατί άραγε;), ο Χιμένεθ θεωρεί ότι οι «πράσινοι» θα εμφανιστούν αγχωμένοι:

«Ο Παναθηναϊκός θα μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιτεθεί. Είναι σημαντικό να κρατάμε εμείς την μπάλα, να την κυκλοφορούμε σωστά και να προσπαθούμε για το γκολ χωρίς άγχος.

Ο αντίπαλος έχει το άγχος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Το σημαντικότερο είναι να διαχειριστούμε εμείς σωστά το ματς.

Αν πετύχει ένα γκολ στο ξεκίνημα ο αντίπαλος, θα αλλάξει η ψυχολογία του. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μη δεχτούμε γκολ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags