Facebook Pixel Πήγε να «φάει» το Big Βrother η Έλλη!
| 2011-02-01 13:04:00

Πήγε να «φάει» το Big Βrother η Έλλη!

Πήγε να «φάει» το Big Βrother η Έλλη!

Τελικά η Ελλη Στάη όσα χρόνια και να απέχει από τα τηλεοπτικά δελτία, δεν παύει να κατέχει δικαίως τον τίτλο της σιδηράς κυρίας της ελληνικής ενημέρωσης.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρουσίασης του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ η Ελλη κατάφερε να φέρει μαζί της και νούμερα ενώ πραγματικότητα είναι ότι «απείλησε» και λίγο τα ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ από τις 9 έως τις 10 και μισή που μεταδόθηκε έκανε μέσο όρο 8,2 ενώ αντίστοιχα το MEGA («Ζωή της άλλης» και λίγη ώρα από το «Νησί») έκανε μέσο όρο 41,7. Και αν σας φαίνεται τρομερή διαφορά (που είναι!) αξίζει εντούτοις να παρατηρήσουμε ότι οι υπόλοιποι από τους απέναντι κινήθηκαν στα ίδια περίπου ποσοστά τηλεθέασης με το δελτίο της ΝΕΤ.

Την ίδια ώρα λοιπόν (δηλαδή από τις 9 έως τις 10 και μισή) ο «Big Brother» του ALPHA έφτασε στο 9,4 ενώ το «Next Top Model» του ANT1 σημείωσε 9.

Αξίζει επίσης να δούμε τι έγινε με την κόντρα των δύο δελτίων που προβάλλονται την ίδια ώρα, δηλαδή της ΝΕΤ και του ΣΚΑΪ. Από τις 9 έως τις 10 λοιπόν, που μεταδίδεται το δελτίο του ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 5,3 ενώ την ίδια ώρα το δελτίο της ΝΕΤ σημείωσε 9,1 μέσο όρο.

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags