Facebook Pixel «Στην Τούμπα κουμάντο κάνει ο ΠΑΟΚ!»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-01 15:28:00

«Στην Τούμπα κουμάντο κάνει ο ΠΑΟΚ!»

«Στην Τούμπα κουμάντο κάνει ο ΠΑΟΚ!»

«Χοντρά» τα είπε ο Ζαγοράκης στην αστυνομία. «Με τα μέτρα που πήρατε δίνετε την εντύπωση ότι ο αγώνας γίνεται σε άλλη χώρα, ενώ δεν είναι έτσι. Ελάτε να το δούμε μαζί!».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδωσε κανονικά το «παρών» στην προγραμματισμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας της αυριανής αναμέτρησης, σχολιάζοντας ότι με τα «Mέτρα που πήρατε έχετε δώσει την εντύπωση ότι ο αγώνας γίνεται σε ξένη χώρα. Δεν είναι έτσι όμως».

Παρόντες στη σύσκεψη , που έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ήταν ο αθλητικός Εισαγγελέας, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννης Ραχωβίτσας και ο γενικός επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κασαπάκης.

Ο πρόεδρος του «δικέφαλου του Βορρά», μάλιστα, σχολίασε ότι στην Τούμπα κάνει κουμάντο η ΠΑΕ και κάλεσε την πολιτική αλλά και την αστυνομική ηγεσία της πόλης να δει από το γήπεδο το παιχνίδι.

«Στην Τούμπα εμείς έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, η ΠΑΕ κάνει το κουμάντο», ήταν κάποια από τα λόγια του Ζαγοράκη, που με τη στάση του κατάφερε να διαφοροποιήσει κάποια από τα μέτρα που είχαν παρθεί αρχικά.

Όπως για παράδειγμα τη μη λειτουργία της μπουτίκ της ομάδας, η οποία πλέον θα είναι κανονικά ανοιχτή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags