Facebook Pixel Oι υποψήφιοι για τα βραβεία MVP και Best Goal
| 2011-12-18 23:10:00

Oι υποψήφιοι για τα βραβεία MVP και Best Goal

Oι υποψήφιοι για τα βραβεία MVP και Best Goal

Λέτο, Σφακιανάκης και Λίνο είναι οι υποψήφιοι για το βραβείο MVP της 14ης αγωνιστικής, ενώ οι Σαλπιγγίδης, Φουστέρ και Μπουμσόνγκ είναι υποψήφιοι για το Best Goal.

Aναλυτικά:

MVP 1 Σεμπάστιαν Λέτο: Για ένα ακόμα ματς ο Αργεντινός ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού. Πέτυχε δύο γκολ στο 3-1 επί του Αστέρα και εξακολουθεί να είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.

MVP 2 Στέλιος Σφακιανάκης: Ο έμπειρος μέσος του Ατρόμητου έκρινε το σπουδαίο ματς της ομάδας του με την ΑΕΚ. Πέτυχε το γκολ της νίκης και βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο Ατρόμητος να πάρει τους τρεις βαθμούς.

MVP 3 Λίνο Άλβες: Ο βραζιλιάνος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν ο καλύτερος του «Δικεφάλου» στη νίκη με 2-0 επί της Δόξας Δράμας στο «Καυταντζόγλειο» Στάδιο.

GOAL 1 Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Βιεϊρίνια, ο διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, που τελικά νίκησε τη Δόξα με 2-0.

GOAL 2 Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ: «Απογειώθηκε» στο 66' για να κάνει με κεφαλιά το 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα, μετά από σέντρα του Λέτο. Τελικό σκορ 3-1 για τους «πράσινους».

GOAL 3 Νταβίντ Φουστέρ: Ο παίκτης του Ολυμπιακού άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με ένα εξαιρετικό σουτ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags