Facebook Pixel Καλή χρονιά και στους "16" με Λουκά! (BINTEO)
| 2011-12-20 17:00:00

Καλή χρονιά και στους "16" με Λουκά! (BINTEO)

Καλή χρονιά και στους "16" με Λουκά! (BINTEO)

Ένα γκολ του Βύντρα (21') ήταν αρκετό στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει σε ένα ματς-αγγαρεία τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο. Πρόκριση στους "16" και καλές γιορτές για τους πράσινους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν ανέβηκε στον Εύοσμο, άλλα έδωσε τις οδηγίες του από την Αθήνα στους... αναπληρωματικούς του. Μόνο Ζέκα και Βύντρα, ο οποίος έχει “χάσει” τελευταία τη θέση του από τον Μαρίνο, ήταν οι παίκτες που ξεκίνησαν το ματς με τον Αγροτικό και είναι βασικά στελέχη της ομάδας.

Πάντως, το ματς δεν ξεκίνησε και τόσα καλά για τον Παναθηναϊκό καθώς στο 12΄ ο Καραγκούνης τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Λαγό. Ατυχία για τον «Κάρα» που λίγα λεπτά νωρίτερα βραβεύτηκε από την διοίκηση του Αγροτικού.

Το γκολ ωστόσο ήρθε στο 21΄για το Τριφύλλι, με τον Λουκά Βύντρα να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κόρνερ του Μαυρία. Δεν χρειάστηκε κάτι περισσότερο ο Παναθηναϊκός στο ματς και σκεφτόταν ήδη τις... γαλοπούλες. Συντήρηση, ρελαντί, 0-1 πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου και καλά Χριστούγεννα από τους Πράσινους που δίνουν ραντεβού για τη νέα χρονιά.

Το φιλμ του αγώνα

72΄ Φάουλ έξω από την περιοχή κέρδισε ο Παναθηναϊκός, με τον Πετρόπουλο να εκτελεί και την μπάλα να περνάει άοτ.

46΄ Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

45΄ Κάτι σαν σουτ του Ρούντολφ, με την μπάλα να περνάει παράλληλα από την εστία του Γιακουμή και να βγαίνει άουτ.

41΄ Ο Μαυρίας βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Αγροτικού από τα δεξιά, αλλά το πλασέ που έπιασε κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

38΄ Ο Παμπόε πέρασε με μεγάλη άνεση από τα δεξιά τον Ιωαννίδη, μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού αλλά το δυνατό διαγώνιο σουτ έδιωξε ο Καρνέζης.

28΄ Πρώτη φάση για τον Αγροτικό, με τον Παμπόε να βγαίνει απέναντι από τον Καρνέζη αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

21΄ ΓΚΟΛ! Ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με τον Βύντρα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, ύστερα από το κόρνερ του Μαυρία που γέμισε στο πρώτο δοκάρι και άλλα πορεία στην μπάλα ο Μπιάρσμιρ.

12΄ Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό με τον Καραγκούνη να μην μπορεί να συνεχίσει μετά από μαρκάρισμα του Παμπόε και να αφήνει τη θέση του στον Λαγό.

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις:

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Αστρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Καπνίδης.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Μπίαρσμιρ, Βύντρα, Πετροπουλος, Μαυρίας, Καραγκούνης, Ρουντολφ

Διαιτητής: Δελφάκης, Α΄ Βοηθός: Τρύφων, Β΄Βοηθός: Αναστασόπουλος

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags