Facebook Pixel «Τι τον έβαλαν τον Μάνταλο;»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-02 09:25:00

«Τι τον έβαλαν τον Μάνταλο;»

«Τι τον έβαλαν τον Μάνταλο;»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τον σημερινό διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που φέρνει σπάνια άσο!

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι ο Ολυμπιακός σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του, στα οποία βρήκε καλό αγωνιστικό χώρο, έπαιξε μπάλα. Κι ας έχασε. Έπαιξε μπάλα. Τουλάχιστον ένα καλό ημίχρονο το είχε. Και στο ΟΑΚΑ στο 1-2 από τον ΠΑΟ και το 0-1 από την ΑΕΚ και στο Καυταντζόγλειο στο 1-2 από τον Ηρακλή.

• Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα μόνο στις Σέρρες και στην Καβάλα-κι ας νίκησε. Αλλά δεν έπαιξε, γιατί ο αγωνιστικός χώρος σε αυτά τα δύο γήπεδα, πολύ απλά δεν ήταν για να παίξει μία ομάδα ποδόσφαιρο…

• Με αυτό το σκεπτικό θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει μπάλα σήμερα στην Τούμπα-εκτός αν διαβάσουν το κομμάτι τίποτα Μακεδονομάχοι και πάνε να την σκάψουν! Ο ΠΑΟΚ ίσως επιχειρήσει να μην τον αφήσει να παίξει μπάλα, αλλά λογικά ένα καλό ημίχρονο θα το έχει.

• Κι αν προηγηθεί ο Ολυμπιακός γρήγορα κι ανοίξει αναπόφευκτα το παιχνίδι, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ. Τι θα γίνει αν προηγηθεί ο ΠΑΟΚ; Που να το ξέρω! Φέτος σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, καμία ομάδα δεν έχει βάλει πρώτη γκολ στον Ολυμπιακό, παρά μόνο η ΑΕΚ, στο 90ο λεπτό…Στα υπόλοιπα 22 ματς, το σκορ το άνοιξε ο Ολυμπιακός, χωρίς μάλιστα ποτέ να έχει φάει γκολ σε α΄ ημίχρονο αγώνα του!

• Ο Ολυμπιακός πάνω απ΄ όλα είναι ομάδα ρυθμού. Αν του κόψεις το ρυθμό, θα σε απειλεί μόνο με στημένα η, ατομικές ενέργειες. Ο ρυθμός είναι και θέμα διαιτητή. Ο Μάνταλος, που ορίστηκε για το ματς της Τούμπας,…κατηγορείται ότι φέτος σε δέκα παιχνίδια του έχει τέσσερα Χ και πέντε διπλά! Οπότε, γι΄ αυτό τον έβαλαν! Επειδή φέρνει σπάνια άσο!!! Έγκλημα. Στο εδώλιο!

• Στα σοβαρά τώρα, μαθαίνω περί…βόρειων πιέσεων να δηλώσει κώλυμα. Αν είναι να πάει στην Τούμπα επηρεασμένος από τις πιέσεις, καλύτερα να δηλώσει το κώλυμα. Ειδάλλως, ας πάει να σφυρίξει ό,τι βλέπει.

• Από πλευράς ΠΑΟΚ όλοι περιμένουμε σφιχτό παιχνίδι πρωτίστως για το 0-0. Κάποια φιλαράκια μου λένε ότι ο Χάβος θα επιχειρήσει να αιφνιδιάσει τον Βαλβέρδε και θα μπει δυνατά για να βάλει πρώτος γκολ.

• Τα πονηρά φάουλ και κόρνερ του Γκαρσία πάντα προβληματίζουν. Όπως και οι βαθιές μπαλιές στον Βιεϊρίνια, που από ακραίος μετατρέπεται σε σέντερ φορ σε αυτές τις πάσες. Παίζοντας εσχάτως 4-4-2 ο Χάβος σαν κάτι να ετοιμάζει στον Ολυμπιακό. Στο δίδυμο Μουσλίμοβιτς-Σαλπιγγίδη, ο Βόσνιος γίνεται δημιουργός, είτε για τα ξεπετάγματα του Σάλπι, είτε για τις φορές που ο Ίβιτς φεύγει από πίσω σαν φορ. Θεωρητικά, όμως, είναι δύσκολο με τον Ολυμπιακό ο Χάβος να μην παίξει με ενισχυμένο κέντρο, 4-3-3. Και δεν ξέρω αν θα βάλει τον Ίβιτς, εφόσον βγει δελτίο σε αυτό τον Αρίας.

• Τέτοια παιχνίδια, πάντως, φέρνουν τον μεν Ολυμπιακό περισσότερα να έχει να χάσει (αποκλεισμός σε άδεια Τούμπα και χωρίς Κοντρέρας, δεν «λέει»), τον δε ΠΑΟΚ περισσότερα να έχει να κερδίσει (με το άλλοθι του κεκλεισμένων των θυρών σε περίπτωση αποκλεισμού)…

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags