02/02/11 - 09:53

Παραλίγο να μη γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Μέχρι και θέμα αναβολής του αποψινού αγώνα στην Τούμπα τέθηκε από την αστυνομία για λόγους δημόσιας τάξης.

Παραλίγο να μη γίνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
21.421views 0shares

Μέχρι ο Θ. Ζαγοράκης να βγάλει την ανακοίνωση προστασίας του ΠΑΟΚ από τυχόν ευθύνες για όσα ενδεχομένως γίνουν με αφορμή τον αποψινό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μέχρι η αστυνομία να ανακοινώσει τα… «στρατιωτικά» μέτρα για πού θα ισχύσουν για έναν αγώνα που θα γίνει χωρίς θεατές, υπήρξε συζητήθηκε ενδεχόμενο της μη τέλεσής του!

Όπως αποκαλύπτει το SoccerPlus.gr από την πλευρά της αστυνομίας και των συναρμόδιων υπουργείων τέθηκε το θέμα της αναβολής της ρεβάνς του κυπέλλου ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για λόγους δημόσιας τάξης.

Μάλιστα η σκέψη γνωστοποιήθηκε στην ΕΠΟ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ δεν θα ήταν αρνητική αλλά μόνο με την προϋπόθεση η ευθύνη της αναβολής να αναληφθεί εξ ολοκλήρου από την αστυνομία και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Όμως όταν μπήκε το θέμα απόδοσης ευθύνης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αναβολή, τότε η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη αφού μια νέα τιμωρία θα όξυνε ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Αποφασίστηκε ο αγώνας να τελεστεί έστω κι αν όπως μας είπε πηγή που γνωρίζει τα μέτρα ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί: «πρόκειται για τη μεγαλύτερη αστυνομική κινητοποίηση που έχει γίνει για ποδοσφαιρικό αγώνα».

Ο λόγος που υπήρξε η σκέψη αναβολής ήταν οι πληροφορίες που έχουν φτάσει σε αξιωματούχους της αστυνομίας για την υποδοχή που θα υπάρξει στην αποστολή του Ολυμπιακού, διάφορα μηνύματα μέσω ίντερνετ και η αδυναμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ να ελέγξει την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr