Facebook Pixel "Ήμασταν Παναθηναϊκοί"!
| 2011-12-22 12:15:00

"Ήμασταν Παναθηναϊκοί"!

"Ήμασταν Παναθηναϊκοί"!

Ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας, Αθανάσιος Φωτόπουλος αποκάλυψε την κατάθεση των συλληφθέντων για το "ντου" στον Καλόπουλο. Οι οπαδοί αρνούνται, πάντως, την εμπλοκή στο επεισόδιο.

Ο αστυνομικός διευθυντής Πιερίας, Αθανάσιος Φωτόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του "Sentra", είπε ότι οι συλληφθέντες για την επίθεση στον διαιτητή Καλόπουλο δήλωσαν οπαδοί του Παναθηναϊκού που είχαν πάει να δουν το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά αρνήθηκαν ότι είχαν εμπλοκή στο επεισόδιο, όπως πιστεύει η αστυνομία με βάση τα στοιχεία που έχει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Λίγο πριν λήξει το παιχνίδι μεταξύ Ποντίων Κατερίνης-Ξάνθης περίπου στο 80' και είχε ξεκινήσει αποχώρηση των θεατών από τη Θύρα 4 που ήταν η μόνη ανοιχτή, ξαφνικά μπήκαν μέσα 30 περίπου κουκουλοφόροι με κράνη, ρόπαλα παραβίασαν την πόρτα και κινήθηκαν προς τον διαιτητή. Είναι η εικόνα που έχουμε δει όλοι στις τηλεοράσεις.

Παρενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις κι απωθήθηκαν έξω. Κανείς παράγοντας είτε παίκτης είτε διαιτητής έπαθε κάτι. Βγήκαν από το γήπεδο, μπήκαν σε οχήματα κι επιχείρησαν να απομακρυνθούν από το γήπεδο, όμως καταδιώχθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Κατά μήκος της εθνικής ιδού Κατερίνης-Λάρισας τρία οχήματα στα οποία επέβαιναν τέσσερα, τέσσερα κι εννιά άτομα σταθμεύτηκαν από την αστυνομία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά και κατασχέθηκαν ως πειστήρια.

Αυτοί οι 18 μαζί με τον έναν φίλαθλο που συνελήφθη εντός γηπέδου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα χθες και θα δικαστούν στις 10:00 στο αυτόφωρο της Κατερίνης.

Οι φίλαθλοι δήλωσαν ότι είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που πήγαν στη Θεσσαλονίκη να δουν το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα και γύρναγαν Αθήνα κι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό. Εμείς έχουμε αντίθετη άποψη και πιστεύουμε ότι αυτοί ήταν.

Το χθεσινό ματς (σ.σ: Πιερικός-Ολυμπιακός) ήταν μια χαρά, δεν είχαμε κανένα περιστατικό, κάτι μπουκάλια μόνο. Υπήρχε κι αρκετός κόσμος στο γήπεδο κι εξ αυτών οι 1000 περίπου οπαδοί του Ολυμπιακού, όμως δεν έγινε τίποτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags