Facebook Pixel Ψώνια από Ελλάδα για Ντονκάστερ!
| 2011-12-23 16:46:00

Ψώνια από Ελλάδα για Ντονκάστερ!

Ψώνια από Ελλάδα για Ντονκάστερ!

Ο Νταμιέν Πλεσί δεν θα είναι ο μόνος που θα μετακομίσει στην Ντονκάστερ, τον προσεχή Ιανουάριο, αφού θα έχει και… παρέα από Ελλάδα!

Ο Γάλλος μέσος, έχει συμφωνήσει σε όλα με την αγγλική ομάδα, αλλά μαζί του, συμφώνησαν και οι Μαμαντού Μπαγκαγιόκο και Χαμπίμπ Μπαμόγκο που έλυσαν τα συμβόλαιά τους με τους ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό αντίστοιχα!

Οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «doncasterfreepress.co.uk», βρέθηκαν στο Ντονκάστερ την περασμένη Τετάρτη και προπονήθηκαν με τη νέα τους ομάδα, εντυπωσιάζοντας τον τεχνικό του συλλόγου! Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τη Μπάρνσλεϊ, στις 2 Ιανουαρίου!

Όσον αφορά τον Νταμιέν Πλεσί, αυτός αναμένεται να βάλει τέλος στην «εφιαλτική» θητεία του στον Παναθηναϊκό. Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στην Αγγλία, θα καθυστερήσει ελάχιστα να ολοκληρωθεί σε σχέση με τις περιπτώσεις των Μπαγκαγιόκο και Μπαμόγκο και θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του αρχής γενομένης από το ματς με τη Νοτς Κάουντι, την 7η Ιανουαρίου.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags