Facebook Pixel Ο καλύτερος της... Γιαγκελόνια
| 2011-12-24 10:53:00

Ο καλύτερος της... Γιαγκελόνια

Ο καλύτερος της... Γιαγκελόνια

Αφιέρωμα στα ρεκόρ του Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει το επίσημο σάιτ της Γιαγκελόνια!

Η πολωνική ομάδα αναπολεί τον Πρόμπιερζ, που είναι ο πολυνίκης προπονητής στην μακρά ιστορία της ομάδας, ο αναμορφωτής της και ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κατάκτηση τίτλων.

Στον Άρη έχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά του. Την ίδια στιγμή αφιέρωμα στα ρεκόρ του Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει το επίσημο σάιτ της Γιαγκελόνια! Η πολωνική ομάδα αναπολεί τον Πρόμπιερζ, που είναι ο πολυνίκης προπονητής στην ιστορία της ομάδας, ο αναμορφωτής της και ο άνθρωπος που την οδήγησε στην κατάκτηση τίτλων.

Στο επίσημο σάιτ της Γιαγκελόνια έγινε θέμα η λίστα με όλους τους προπονητές που είχε η ομάδα στην ιστορία της. Ο Πρόμπιερζ είναι πρώτος σε όλα! Στις τρεις χρονιές που κοούτσαρε τη Γιαγκελόνια έδωσε 90 αγώνες. Κέρδισε τους 34, έχασε τους 32 και πήρε 24 ισοπαλίες. Σύνολο τερμάτων ήταν 95 υπέρ και 93 κατά και συνολικά συγκέντρωσε 126 βαθμούς.

Είναι στατιστικά στοιχεία που τον καθιστούν κορυφαίο τεχνικό στην ιστορία της ομάδας. Άλλωστε όπως αναφέρεται "είναι ο μοναδικός προπονητής που είχε θετικό πρόσημο στους αγώνες και έφερε τα πιο επιτυχή αποτελέσματα στην ιστορία της ομάδας: το κύπελλο Πολωνίας, το Σούπερ Καπ Πολωνίας, την 4η θέση στο πρωτάθλημα και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη για δύο συνεχόμενες χρονιές".

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags