Facebook Pixel "Κύριοι του Σκάι, είστε Έλληνες;"
| 2011-02-02 14:46:00

"Κύριοι του Σκάι, είστε Έλληνες;"

"Κύριοι του Σκάι, είστε Έλληνες;"

Όπως μαθαίνουμε ο Κολοκοτρώνης είχε... γκόμενο. Το γράφει ο Τατσόπουλος που παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του Σκάι για το 1821, στη σελίδα του στο facebook.

Έχει ξεκινήσει το πολυδιαφημιζόμενο ντοκιμαντέρ του Σκάι, για την επανάσταση του 21. Χθες ήταν το δεύτερο επεισόδιο. Στο πρώτο μας είπαν ότι δεν είχαμε κανένα λόγο να κάνουμε επανάσταση, γιατί, λέει, ζούσαμε αρμονικά με τους Τούρκους και ήμασταν ευτυχισμένοι!

Τώρα, μαθαίνουμε ότι ο Κολοκοτρώνης είχε... γκόμενο. Το γράφει ο Τατσόπουλος που παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ, στη σελίδα του στο facebook. Προφανώς και οι άνθρωποι, εκεί στο Φάληρο, κουνιούνται λίγο περισσότερο φαίνεται, αφού είναι δίπλα η θάλασσα και κάτι έχει πάθει το μυαλό τους!

Δεν θα μιλήσω για τους κους Βερέμη και Τατσόπουλο, που επιμελούνται τη σειρά και που για λόγους ανταγωνιστικούς, μάλλον, ή θεωρητικής βλακείας, αγνοούν την ιστορία του Παπαρηγόπουλου, ή ακόμη και τα απομνημονεύματα του στρατηγού Μακρυγιάννη.

Ο Αλαφούζος; Επιτρέπεται ένας άνθρωπος, ιδιοκτήτης, Έλληνας, με οικογενειακή παράδοση στην ελληνική ναυτιλία, αλλά και βαθιά γνώση της τηλεόρασης, αφού πάντα ήταν πρωτοπόρος σε ό,τι έκανε, να πέφτει σε τέτοιο ολίσθημα;

Να δέχεται στο κανάλι του να ξεφτιλίζουν έτσι, αυτό που υποτίθεται ότι "πουλάει" σε αυτή την σειρά; Το Έθνος μας;

Ή μήπως επειδή τη σειρά χρηματοδοτεί η Εθνική Τράπεζα, υπάρχουν οι δεσμεύσεις από εκεί;

Δεν θα μιλήσω ούτε για σκοτεινές δυνάμεις, ούτε για κάποιο σχέδιο κατά της Ελλάδας, ούτε για τίποτε άλλα παρασκηνιακά, που εύκολα το μυαλό μπορεί να βάλει.

Κύριε Αλαφούζε, απλά, πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε και να συνειδητοποιήσετε για ποιο λόγο το κανάλι σας είναι καρφωμένο τόσο καιρό τώρα στη μετριότητα και πιο κάτω ακόμη.

Ο κόσμος δεν είναι όπως το 1993, τότε στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης που εκμεταλλευτήκατε την άγνοιά του και με τα γνωστά τηλεπαράθυρα, γράψατε εποχή.

Όπως ξέφτισε, όμως, αυτή η τεχνική σας, ξεφτίζει και τώρα, πριν καν αρχίσει.

Όταν ο κόσμος βλέπει να "περνάτε" περίεργες απόψεις μέσα από το κεντρικό σας δελτίο, που έχει καταντήσει δελτίο προπαγάνδας και όχι δελτίο ενημέρωσης, όταν βλέπει εκπομπές που λένε ότι οι αγράμματοι Έλληνες έκαναν κακώς που ξεσηκώθηκαν κατά των Τούρκων και ότι ο Κολοκοτρώνης τον ψιλοέπαιρνε, μην παραξενεύεστε που εδώ και 4 χρόνια που ξανανοίξατε την τηλεόραση, είστε κολλημένος στο 2-2,5%

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags