Facebook Pixel Χλωμό του Ίζακσον
| 2011-12-25 17:08:00

Χλωμό του Ίζακσον

Χλωμό του Ίζακσον

Οι άνθρωποι της Αϊντχόφεν δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Αντρέας Ίζακσον που απασχολεί τον Ολυμπιακό να φύγει τον Ιανουάριο, παρά το ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί.
 

Ο διεθνής Σουηδός τερματοφύλακας αποτελεί μία από τις περιπτώσης που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο κύκλος του στην Αϊτχόφεν θα κλείσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του και η ολλανδική ομάδα δεν σκοπεύει να του το ανανεώσει, ωστόσο, η PSV τον θέλει στο ρόστερ της μέχρι το καλοκαίρι.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρσελ Μπραντς, ξεκαθάρισε σύμφωνα με τους Ολλανδούς δημοσιογράφους ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο, ούτε με μεταγραφή, ούτε με δανεισμό. Τώρα, σε περίπτωση που η πρόταση είναι πολύ καλή για την ομάδα τόνισε ότι θα το σκεφτεί...

Ο Ίζακσον από την πλευρά του φέρεται θετικός στο να φύγει τον Ιανουάριο, αλλά δεν είναι στο χέρι του. Ο λόγος που η Αϊντχόφεν τον κρατάει, είναι ο τραυματισμός του Πολωνού γκολκίπερ Πρζέμισλαβ Τάιτον, που θα αποτελούσε την δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που έφευγε ο Σουηδός.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags