Facebook Pixel Συζητάει με Williams ο Σένα
| 2011-12-25 18:46:00

Συζητάει με Williams ο Σένα

Συζητάει με Williams ο Σένα

Ο Μπρούνο Σένα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Williams, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σε δηλώσεις του, με το μέλλον του Ρούμπενς Μπαρικέλο να παραμένει αβέβαιο.


Δυο θέσεις είναι μόνο διαθέσιμες στο γκριντ της Formula1 το 2012, όμως οι... μνηστήρες είναι αρκετοί. Στην HRT δε βιάζονται να ανακοινώσουν τον δεύτερο πιλότο, ενώ στη Williams παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρούμπενς Μπαρικέλο.

Ο Βραζιλιάνος είχε παράπονα για την απόδοση της βρετανικής ομάδας, όμως πρόσφατα έγραψε στο twitter του πως περιμένει καλά νέα από αυτή, αφού είδε ότι δεν έχει και πολλές επιλογές. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να δει έναν συμπατριώτη του να του παίρνει τη θέση.

Ο λόγος για τον Μπρούνο Σένα, ο οποίος δεν έπεισε τη Renault, με τη γαλλική ομάδα να εμπιστεύεται τους Κίμι Ραϊκόνεν και Ρομάν Γκροζάν. Ο Σένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Williams. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με την Williams και με κάποιες άλλες ομάδες.

Φυσικά, δουλεύω πολύ σκληρά και θα προσπαθήσω να βρω την καλύτερη δυνατή λύση, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά μας ενδιαφέρει η σωστή. Αν δεν οδηγώ στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής, δεν θα έχει νόημα», ήταν τα λόγια του 28χρονου.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags