Facebook Pixel Μπλακ-τζακ Νο-7: Για πάντα μαζί ή, μακριά κι αγαπημένοι;
| 2011-12-26 20:00:00

Μπλακ-τζακ Νο-7: Για πάντα μαζί ή, μακριά κι αγαπημένοι;

Μπλακ-τζακ Νο-7: Για πάντα μαζί ή, μακριά κι αγαπημένοι;

Κάποια ζευγάρια πρέπει να πάρουν διαζύγιο και κάποια να μείνουν για πάντα μαζί…

Ο διαχωρισμός και η τεχνική να διπλασιάζετε τα στοιχήματα στα φύλλα που χωρίζετε αντιπροσωπεύουν ένα ακόμη σύνολο καταστάσεων που θα σας βοηθήσει να φύγετε από το τραπέζι νικητές. Το πρώτο βήμα είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε ποια ζευγάρια αποτελούν τις αληθινές ευκαιρίες. Το δεύτερο βήμα είναι να εφαρμόζετε αυτά που μάθατε και το τρίτο να κερδίζετε αυτά τα χέρια. Τα πρώτα δύο βήματα είναι διδάξιμα από τη φύση τους. Για το τρίτο όμως δεν υπάρχουν εγγυήσεις.

Υπάρχουν δύο βασικοί κανόνες: ποτέ μη χωρίζετε τα 5ρια, αλλά και τα 10ρια για τους ακριβώς αντίθετους λόγους. Με τα 5ρια καταστρέφετε το φύλλο σας το οποίο μετράει για 10 (είτε πρέπει να διπλασιάσετε είτε να ζητήσετε κάρτα) και το μετατρέπετε σε δύο χέρια με σύνολο 5.Και στα δύο χέρια αυτά θα έχετε πρόβλημα αν εμφανιστεί 7,8,9,ή 10. Να θυμάστε πάντοτε ότι υπάρχουν περισσότερα χαρτιά που μετρούν για 10 (θυμάστε τις φιγούρες;) από οποιαδήποτε άλλα. Οταν, λοιπόν, σπάτε ένα 10, χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα 20.

Με τα 10ρια, αντικαθιστάτε ένα 20, διπλασιάζετε το αρχικό σας στοίχημα και βρίσκεστε κυριολεκτικά στον αέρα γιατί μπορεί να πάρετε ένα (ή, ακόμη και δύο) 2-7 και να βρεθείτε με ένα χαμένο χέρι.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Οι άσσοι και τα 8ρια είναι χαρτιά που πάντοτε χωρίζετε. Με τους άσσους τα περισσότερα καζίνο επιτρέπουν να πάρετε μόνο μία κάρτα αφού τους χωρίσετε. Προφανώς εύχεστε να είναι ένα 10 για τον καθένα τους. Η σκέψη εδώ είναι ότι αν δε χωρίσετε τους άσσους έχετε στα χέρια σας ένα 2 ή, 12. Ο κίνδυνος έγκειται στο γεγονός ότι εάν τραβήξετε στη σειρά χαρτιά αξίας 2-10 - καθόλου ασυνήθιστο- θα καείτε. Επίσης προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σας μετατρέποντας ένα απλό στοίχημα σε ένα διπλής αξίας.

Τα 8ρια τα χωρίζουμε πάντοτε γιατί μας δίνουν σύνολο 16, το χειρότερο για έναν παίκτη. Στην καλύτερη περίπτωση εύχεστε να βελτιώσετε αυτό το φύλλο παίρνοντας ένα 2-3 σε ένα από τα δύο χωρισμένα 8ρια. Αυτό αμέσως θα μετατρέψει το επικίνδυνο 8 σε ένα αγαπημένο 10 ή, 11. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να διπλασιάσετε ή απλά να ελπίζετε να έρθει ένα 10. Εαν πάλι πάρετε ένα 10 αμέσως μετά το διαχωρισμό, έχετε καταφέρει να μετατρέψετε τα δύο 8ρια τουλάχιστον σε ένα 18.

Χωρίζετε τα 9ρια εκτός αν ο ντήλερ έχει 10 ή, άσσο. Χωρίζετε τα 7ρια όταν ο ντήλερ έχει 2-7, ζητάτε κάρτα όταν έχει 8-άσσο. Χωρίζετε τα 6ρια, όταν ο ντήλερ έχει 3-6, ζητάτε κάρτα στις άλλες περιπτώσεις. Ποτέ μη χωρίζετε τα 4ρια. Χωρίζετε τα 2ρια και 3ρια όταν ο ντήλερ έχει 3-6, ζητάτε κάρτα στις άλλες περιπτώσεις.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags