Facebook Pixel Τα στοιχήματα του 2012
| 2011-12-26 19:42:00

Τα στοιχήματα του 2012

Τα στοιχήματα του 2012

Διαβάστε αυτά που περιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα την νέα χρονιά από τους ποδοσφαιριστές του.

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, σε όλους τους ανθρώπους δημιουργούνται κάποιες προσδοκίες ενόψει του νέου έτους. Είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση, δηλαδή στου Ζεσουάλδο Φερέιρα, είναι το δεύτερο... Τι περιμένει δηλαδή από το 2012 για τον Παναθηναϊκό. Το Leoforos.gr λοιπόν αναλύει τα αγωνιστικά στοιχήματα του Πορτογάλου τεχνικού για το νέο έτος.

Η άνοδος του Ρούντολφ
Η απόκτηση του Ούγγρου επιθετικού, το καλοκαίρι, συνοδεύτηκε από μεγάλες προσδοκίες. Μέχρι στιγμής όμως αυτές σε καμία περίπτωση δεν έχουν δικαιωθεί, κάτι όμως που είναι λογικό εν μέρει, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπισε. Πλέον όμως έχει ξεπεράσει τους τραυματισμούς του και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιμένει πως και πως την βοήθειά του στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Είναι κομματάκι δύσκολο, βλέπετε, να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βγάλει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα με τον Λέτο, χωρίς να έχει τις απαραίτητες βοήθειες και ανάσες...

Η επιστροφή του Λάζαρου
Ο τραυματισμός του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αποτέλεσε το μελανότερο σημείο της. Ευτυχώς ο αντικαταστάτης του, ο Ζέκα δηλαδή, δεν επέτρεψε να φανεί η απουσία του, όμως δεδομένα ένας παίκτης με την ποιότητα και τις ικανότητες του Λάζαρου είναι πάντα χρήσιμος. Εκτός των άλλων, έχει τη δυνατότητα με μία και μόνο κίνησή του να αλλάξει την ροή του αγώνα, κάτι που θα χρειαστεί από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός, καθώς όσο περνάει ο καιρός και οι «πράσινοι» συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι προσπάθειες για «τρικλοποδιές» θα αυξάνονται. Δυστυχώς όμως, ο προπονητής του «τριφυλλιού» θα μπορεί να υπολογίζει στην βοήθειά του, από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags