Facebook Pixel Έμεινε με τον ...Λούτσο στο χέρι!
| 2011-12-27 13:00:00

Έμεινε με τον ...Λούτσο στο χέρι!

Έμεινε με τον ...Λούτσο στο χέρι!

Μπορεί ο Λούτσο Γκονζάλες να παρουσιαζόταν ότι ήθελε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει, αφού στη Γαλλία γράφουν πως απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες!

Μας ζάλισαν αυτές τις μέρες στη Γαλλία για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λούτσο Γκονζάλες και για την μεγάλη επιθυμία του Αργεντινού μέσου να πάρει μεταγραφή στην ομάδα του Πειραιά φτάνοντας στο σημείο να απορρίψει μέχρι και το ενδιαφέρον της ...Φιορεντίνα από το Καμπιονάτο!

Βεβαίως, ο "σκύλος" από την πρώτη στιγμή σας έγραψε ότι καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι για το θέμα αυτό, μια και ήταν προφανές ότι πρόκειται για συνεχείς αναδημοσιεύσεις στα ξένα sites.

Σήμερα, λοιπόν, διαβάζουμε στην εφημερίδα "Provence" ότι ο Αργεντινός δεν θεωρείται χρήσιμος για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, ενώ παραμένουν "αγκάθι" οι εξωπραγματικές απαιτήσεις του.

Το συγκεκριμένο άρθρο τιτλοφορείται με τη φράση "Ο Λούτσο απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό", ενώ τονίζεται ότι η ελληνική ομάδα σταματά να ασχολείται με τον 30χρονο παίκτη επειδή είναι ακριβός, αλλά και γιατί η καριέρα του έχει πάρει τελευταία την κατιούσα.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις πηγής προσκείμενης στους "ερυθρόλευκους" που αναφέρει:

"Ο πρόεδρος της ομάδας (Βαγγέλης Μαρινάκης) θέλει να φτιάξει δυνατή μεσαία γραμμή, ικανή να ανοίγει χώρους και να βοηθά επιθετικά. Ο Λούτσο είναι πολύ αδιάφορος σε αυτό το κομμάτι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags