Facebook Pixel Mirror: "Καλύπτει Ροζίτσκι και Άρσεναλ ο Ολυμπιακός"!
| 2011-12-29 10:15:00

Mirror: "Καλύπτει Ροζίτσκι και Άρσεναλ ο Ολυμπιακός"!

Mirror: "Καλύπτει Ροζίτσκι και Άρσεναλ ο Ολυμπιακός"!

Στο Λιμάνι στέλνει τον Ροζίτσκι αγγλική ιστοσελίδα, η οποία παρουσιάζει ως αποκλειστικότητα το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τσέχο άσο της Άρσεναλ.

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει γραφτεί το όνομα του Τόμας Ροζίτσκι στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αλλά αργά χθες τη νύχτα ήταν η σειρά των Βρετανών να "ντύσουν" τον Τσέχο στα ερυθρόλευκα.

Για την ακρίβεια η ιστοσελίδα "Μirrorfoοtball"είχε ως βασικό θέμα της και μάλιστα με την σημείωση "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" το έντονο ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδος για τον μέσο της Άρσεναλ. Ενδιαφέρον ικανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να στείλει τον έμπειρο "κανονιέρη" στον Πειραιά.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του "Μirrorfoοtball", αναφέρει:

"Ο Ροζίτσκι έπαιξε την Τρίτη για τους κανονιέρηδες εναντίον της Γουλβς αλλά μπορεί να είναι διαθέσιμος για μεταγραφή στην σωστή τιμή.

Ο Ολυμπιακός δεν προκρίθηκε στην νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει τα χρήματα να κάνει την κίνηση που θα ικανοποιήσει τόσο την Άρσεναλ όσο και τον 31χρονο άσο.

Ο Ροζίτσκι δεν είναι ο παίκτης που θα ήθελε να ξεφορτωθεί ο Βενγκέρ, ωστόσο μια σωστή πρόταση θα μπορούσε να τον βάλει σε σκέψεις για την παραχώρηση του Τσέχου".

Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να φτιάξει ομάδα τοπ επίπεδου.

"Η ομάδα του Πειραιά θέλει να κατακτήσει τον φετινό τίτλο στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα παίξει ποδόσφαιρο υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών την επόμενη σεζόν".

Αξίζει να αναφερθεί ότι στη λέζάντα της φωτογραφίας του Ροζίτσκι ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται ως ο πλούσιος Έλληνας γίγαντας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags