Facebook Pixel Πάρτε να 'χετε! (ΦΩΤΟ)
| 2011-12-29 12:30:00

Πάρτε να 'χετε! (ΦΩΤΟ)

Πάρτε να 'χετε! (ΦΩΤΟ)

Φούντωσε -όπως κάθε φορά- η μεταγραφολογία στον Πειραιά και πλέον ο "κόκκινος" Τύπος σερβίρει τα ονόματα πέντε πέντε… Απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα στα πρωτοσέλιδα!

Άρχισε το μεταγραφικό …πανηγύρι στον Ολυμπιακό. Όπως κάθε καλοκαίρι και χειμώνα, έτσι και φέτος τηρείται κανονικότατα η παράδοση. Δεκάδες, για να μην πούμε εκατοντάδες, τα ονόματα που προβάρουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δε νομίζουμε να ισχύει με άλλη ομάδα αυτό το πράγμα. Τόσα πολλά σενάρια, τόσοι πολλοί υποψήφιοι στόχοι. Ούτε από κρίσει καταλαβαίνουν, ούτε από τίποτα…

Κάποτε οι εφημερίδες που "παίζουν" Ολυμπιακό (και όχι μόνο) "αποκάλυπταν" ένα όνομα, το συντηρούσαν για δύο τρεις μέρες και μετά ξεφούρνιζαν το επόμενο. Τώρα δεν προλαβαίνουν να γράφουν!

Σε πεντάδες βλέπουμε πια τους μεταγραφικούς στόχους τους Ολυμπιακού. Σε σχεδόν καθημερινή βάση. Και μάλιστα πέντε για κάθε θέση, όπως έχουν κάνει σήμερα "ΓΑΥΡΟΣ" και "Πρωταθλητής".

"Δίχτυ για 5 στη Ισπανία", αναφέρει η πρώτη εφημερίδα παρουσιάζοντας τους 4+1 έκπληξη παίκτες που κοιτούν οι "ερυθρόλευκοι" για τη δεξιά πλευρά, ενώ "5 δυνατοί άσοι" είναι ο τίτλος της δεύτερης, η οποία έχει επιλέξει την παρέλαση γκολκίπερ μέσα σε τραπουλόχαρτα…

Γενικώς οι μεταγραφές είναι το αγαπημένο χόμπι των Ολυμπιακών και αυτό το εκμεταλλεύονται κατά καιρούς όλες οι εφημερίδες.

Απλώς η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ανεξέλεγκτη….

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags