Facebook Pixel Ο καλός ο... Καπετάνος
| 2011-12-29 15:57:00

Ο καλός ο... Καπετάνος

Ο καλός ο... Καπετάνος

Πώς ο Κώστας Καπετάνος πέρασε από το προσκήνιο στο περιθώριο και επέστρεψε δυναμικά.

Ο Κώστας Καπετάνος αποτέλεσε μία από τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης που έγιναν για τη σεζόν που διανύουμε. Περνώντας το τελευταίο διάστημα εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό Βόλου λόγω άρνησης στο να ανανεώσει ο Άρης κινήθηκε γρήγορα για να πάρει το ΟΚ του παίκτη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Σάκης Τσιώλης στήριξε αρκετά πάνω του για την λειτουργία της ομάδας, κυρίως στον δημιουργικό τομέα, αφού ο Χαβιέ Ουμπίντες δεν είχε ενσωματωθεί. Βασικός και αναντικατάστατος στα πέντε πρώτα παιχνίδια ενώ στο αμέσως επόμενο (ΑΕΚ) πλήρωσε το «μάρμαρο» μένοντας εκτός ενδεκάδας, περνώντας σαν αλλαγή στην ανάπαυλα.

Από τις 30.10 και έπειτα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής μέχρι που ο Πρόμπιερζ του ‘έδωσε’ τα τελευταία 11 λεπτά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η υποβίβασή του στο δεύτερο γκρουπ για να προπονείται αποτέλεσε σημαντικό πλήγμα στην ψυχολογία με τον 27χρονο όμως να μη το βάζει κάτω.

Η χρησιμοποίησή του στην Κομοτηνή, σαν αλλαγή, εναντίον του Πανθρακικού ικανοποίησε τον τεχνικό του Άρη ο οποίος το επανέλαβε στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας.

Η απόδοσή του ήταν πάνω του μέσου όρου των Κιτρίνων ενώ το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στην ψυχολογία του για να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του στο ρόστερ.

Πηγή: allaboutaris.com
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags