Facebook Pixel ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Ιούλιος της ΑΕΚ
| 2011-12-30 00:45:00

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Ιούλιος της ΑΕΚ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2011: Ο Ιούλιος της ΑΕΚ

Το 2011 πλησιάζει προς το τέλος του. Μία χρονιά που είχε πολλά άσχημα για την AEK, αλλά και κάποιες πολύ καλές στιγμές, όπως η επιστροφή στους τίτλους, μετά από 9 χρόνια.

Το aek365.gr ξεκινάει την ανασκόπηση του έτους που μας... αποχαιρετά και καθημερινά θα σας παρουσιάζει τα κυριότερα περιστατικά που σημάδεψαν τον κάθε μήνα του χρόνου.

Οι μεταγραφές

Πέντε μεταγραφές και δύο ανακοινώσεις γίνονται αυτόν τον μήνα. Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα φτάνουν στην Ελλάδα και υπογράφουν και επίσημα τα συμβόλαιά τους, ενώ την ίδια μέρα συμβαίνει κάτι ανάλογο και με τον Σωκράτη Τσουκαλά. Στις 13 του μήνα είναι η σειρά των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και Έλφαρ Χέλγκασον να φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ, μία μέρα αργότερα ο Κατσέτης ενώ στις 19 έρχεται η σειρά του Έιντουρ Γκούντγιονσεν να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του με την Ένωση.

Το επεισόδιο

Αφού το σήριαλ με τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη ολοκληρώνεται μία και καλή, με τον παίκτη να πηγαίνει στον ΠΑΟΚ, ξεκινάει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τον Μίτσελ και τη Μπέρμιγχαμ, με τη διοίκηση να παραμένει αισιόδοξη πως το θέμα θα έχει θετική κατάληξη. Μάλιστα, σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωνε τον Μανόλο Χιμένεθ ότι όλα θα πάνε καλά. Και αν οι δύο παραπάνω περιπτώσεις δεν αφορούσαν παίκτες της Ένωσης, αλλά μεταγραφές, στα μέσα του μήνα έρχεται ένα ακόμα άσχημο μαντάτο. Ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ δεν παρουσιάζεται στην «πρώτη» της ομάδας, καθώς η σύζυγός του παρουσιάζει προβλήματα στην εγκυμοσύνη της και ο Σενεγαλέζος αιτείται μερικές μέρες άδεια, η οποία και γίνεται δεκτή. Ωστόσο, οι μέρες αυτές περνάνε, η άδεια ανανεώνεται συνεχώς, ο ποδοσφαιριστής δεν εμφανίζεται στην Σλοβενία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το τοπίο μοιάζει αρκετά... θολό.

Διαβάστε το υπόλοιπο αφιέρωμα στο aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags