Facebook Pixel Εξελίξεις με Κοστάντσο;
| 2011-12-30 15:06:00

Εξελίξεις με Κοστάντσο;

Εξελίξεις με Κοστάντσο;

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας πήρε άδεια και δεν έδωσε το «παρών» στο Ρέντη και αυτό ίσως σημαίνει πως μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη, σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ζήτησε άδεια ο Κοστάντσο προκειμένου να κάνει κάποιο ταξίδι για να συναντηθεί με τον ατζέντη του, ώστε να συζητήσουν το θέμα της λύσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Είναι ξεκάθαρο ότι στο μεγάλο λιμάνι επιθυμούν να αποχωρήσει ο Αργεντινός από την ομάδα, ωστόσο οι απαιτήσεις που έχει προβάλει μέχρι στιγμής ο Κοστάντσο για να λύσει το συμβόλαιο του, χαρακτηρίζονται (και είναι) εξωπραγματικές.

Ίσως λοιπόν, μετά από αυτή την εξέλιξη και αν όντως ο 31χρονος πορτιέρε συναντηθεί με τον Τσίτερσπίλερ, να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις για την αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους».

Σε ότι αφορά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά, ο Λιούμπομιρ Φέισα ήταν ο μοναδικός παίκτης που έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν... ραντεβού για προπόνηση και αύριο το πρωί στου Ρέντη.

Την Πρωτοχρονιά θα έχουν ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αλλά τη Δευτέρα επιστρέφουν και πάλι στου Ρέντη. Την Τετάρτη άλλωστε υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη και ήταν λογικό ο Βαλβέρδε να δώσει μόλις μια μέρα άδεια στους παίκτες.

Πηγή: Sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags