Facebook Pixel «Εσείς περνάτε τα ίδια στο Καραϊσκάκη;»
| 2011-02-02 21:37:00

«Εσείς περνάτε τα ίδια στο Καραϊσκάκη;»

«Εσείς περνάτε τα ίδια στο Καραϊσκάκη;»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και δίκαια απέκλεισε τον Ολυμπιακό, αναγνώρισε τα λάθη του και τόνισε πως η ατμόσφαιρα και το κλίμα που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη εναντίον των «ερυθρολεύκων» δεν του αρέσει…
 

Αναλυτικά:

Αρχικά για το παιχνίδι ανέφερε: «Σήμερα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Και ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος είχε ένα σουτ του Βιεϊρίνια. Εμείς ήμασταν οι κυρίαρχοι, ο ΠΑΟΚ είχε κλειστεί πολύ πίσω. Όμως δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καθαρές ευκαιρίες. Μόνο μακρινά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε γρήγορα με το γκολ και με ένα ακόμα σουτ του Βιεϊρίνια. Δεν ήμασταν καλοί στο να τελειώσουμε τις φάσεις. Δεν θα ψάξουμε τώρα ποιος φταίει. Πρώτος που φταίει άλλωστε, είναι ο προπονητής. Σε κάθε περίπτωση, στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα που μένει με δέκα παίκτες χάνει».

Για την άδεια Τούμπα: «Μου αρέσει να παίζω με κόσμο. Έτσι το παιχνίδι αποκτά περισσότερο ρυθμό. Όπως και να έχει, ο κόσμος που ήταν μέσα στο γήπεδο σήμερα, ενθάρρυνε την ομάδα του».

Για το τι έφταιξε: «Εμείς αυτό που ψάχναμε ήταν ένα παιχνίδι ρυθμό. Σήμερα όμως γενικότερα δεν νομίζω πως ήταν ένα ματς με πολλές ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου πιστεύαμε πως θα κερδίσουμε. Η ομάδα που θα έβαζε γκολ θα νίκαγε. Δεν τα καταφέραμε όμως εμείς».

Για τα μέτρα της αστυνομίας: «Είμαι προπονητής ποδοσφαίρου και ασχολούμαι μόνο με ό,τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν γνωρίζω συνήθως αν υπάρχει πολλή ή λίγη αστυνομία. Αυτό το ξέρετε εσείς καλύτερα. Εγώ είμαι καινούριος στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν έχασε εξαιτίας της κόκκινης: «Όχι. Αλλά σίγουρα θέλω να τελειώνω με ένδεκα παίκτες. Το κλειδί του αποκλεισμού ήταν στο Καραϊσκάκη και όχι εδώ. Γνωρίζαμε πως θα ήταν ένα ματς χωρίς πολλά γκολ. Στο πρώτο ματς έπρεπε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ».

Για την ατμόσφαιρα:«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει αυτή η ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω αν εσείς περνάτε τα ίδια στο Καραϊσκάκη. Aλλά εμείς δεν περνάμε καλά στην Τούμπα. Αλλά εσείς ξέρετε καλύτερα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags