Facebook Pixel «Την αβάντα του Παππά ο ΠΑΟ»
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 09:00:00

«Την αβάντα του Παππά ο ΠΑΟ»

«Την αβάντα του Παππά ο ΠΑΟ»

Ο Κώστας Μιαούλης εξηγεί γιατί ο διαιτητής Παππάς έπαιζε με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στο χθεσινό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Ο διαιτητής Παππάς έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του προημιτελικού. Βλέπετε, με αποβολή του Βύντρα ή του Λέτο θα έπρεπε το ματς να έχει διαμορφωθεί με διαφορετικά κριτήρια για την υπόλοιπη μία ώρα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει μείνει με δέκα παίκτες στην καλύτερη γι' αυτόν περίπτωση, ωστόσο, ο Παππάς εμφανίστηκε… μεγαλόψυχος.

Ακόμα και για τη φάση του Λέτο υπάρχει αποβολή ακόμα και αν ο Αργεντινός αποπειράθηκε και μόνο να χτυπήσει τον Καράμπελα. Εγώ κάνω «σκόντο» και λέω ότι δεν υπάρχει καθόλου κάρτα, επειδή θεωρείς αμελητέο το γεγονός ή υπάρχει μόνο κόκκινη.

Το γεγονός πως ο Βύντρα αποβλήθηκε στο 72ο λεπτό για μια φάση αστεία, αναδεικνύει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής ήξερε πολύ καλά ότι είχε επηρεάσει το αποτέλεσμα του αγώνα. Ασφαλώς πέρα από τις αποβολές, υπάρχει το φάουλ στον Καφέ που ο διαιτητής γυρνάει πίσω τη φάση για να το δώσει, ενώ ο Σκόκο πάει να φύγει μπροστά με καλές προϋποθέσεις, ενώ μετά από καθαρό φάουλ του Κατσουράνη, ο Παναθηναϊκός βγάζει κόντρα επίθεση και κάνει ευκαιρία.

Δεν θα σταθώ καθόλου στο παιχνίδι. Απλά, αναρωτιέμαι πως ο κ. Τεροβίτσας, ενώ ο διαιτητής είχε πάρει βαθμό με τον οποίο παραπεμπόταν, σφύριξε επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου. Κι ασφαλώς δεν ξεχνάω τα… φανταστικά επεισόδια, τα οποία παραλίγο να στερήσουν από την ΑΕΚ το δικαίωμα να παίξει με κόσμο στο παιχνίδι αυτό.

Όσο για την υπεροχή του Παναθηναϊκού. Αυτή υπήρχε όντως και πραγματικά έκανε από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια. Με την υποσημείωση πως όταν ξέρεις ότι ο διαιτητής σε παίζει με άλλα μέτρα και σταθμά από την άλλη ομάδα, έχεις και μια ψυχολογική αβάντα παραπάνω.

ΥΓ: Από την ΑΕΚ ισχυρίζονται ότι ο πρώτος βοηθός είπε στον Παππά πως ο Λέτο έπρεπε να αποβληθεί. Αν αληθεύει, τότε ο κ. Τεροβίτσας θα πρέπει να χαίρεται διπλά για τον συγκεκριμένο διαιτητή του.

ΥΓ1: Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για αδικία. Δεν τον θυμάμαι τόσο καυστικό με τη διαιτησία, όταν ως παίκτη της ΑΕΚ του είχαν στερήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει είσοδο σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το ματς με το πέναλτι του Μπούρμπου στη Λεωφόρο. Πάλι καλά που μας έκανε και χάρη που έπαιζε στην ΑΕΚ, όπως μας είχε πει ο Ντέμης Νικολαϊδης.

ΥΓ2: Γι' αυτούς που δεν δίνουν μεγάλη σημασία. Ο παίκτης που έπρεπε ν' αποβληθεί από το πρώτο μέρος, σημειώνει το 3ο γκολ.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags