Facebook Pixel Με αυτογκόλ και Σάντα Κλάους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2010-12-22 18:24:00

Με αυτογκόλ και Σάντα Κλάους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυτογκόλ και Σάντα Κλάους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε αλλά πήρε την νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επί του ΠΑΣ, στην γεμάτη Τούμπα, με 2-1. Απίστευτο λάθος του Σικαλιά στο 1-0, ο Αθανασιάδης έδειξε ξανά ότι «μυρίζει» το γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να προκριθούν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, με… ένα γκολ που πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο. Το άλλο, το πρώτο ουσιαστικά, ήταν αυτογκόλ από τους φιλοξενούμενους: ο Βάντερσον γύρισε την μπάλα στον Σικαλιά, με τον τελευταίο να υπολογίζει λάθος και να την βλέπει να καταλήγει, τελικά, στα δίχτυα του (1-0).

Οι Γιαννιώτες προσπάθησαν και κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς, μία φάση όμως φτάνει για να πετύχει μία ομάδα γκολ και αυτό ακριβώς έγινε με τον Στέφανο «Κλάους» Αθανασιάδη στο 42ο λεπτό. Ο νεαρός επιθετικός έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του «Άγιαξ» (2-0), με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με τον Μπακαγιόκο να μειώνει σε 2-1 στο 53΄, που ήταν και το τελικό σκορ. Οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν σταμάτησαν λεπτό να εμψυχώνουν τους παίκτες, σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Οι ποδοσφαιριστές του Ντεμόλ δεν τα παράτησαν και αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί και τυχεροί, θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει.

Καλά Χριστούγεννα, λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ, με τον (Σάντα-) «Κλάους» Αθανασιάδη να του κάνει το καλύτερο δώρο ενόψει των εορτών…

Το φιλμ του αγώνα όπως το παρουσίασε ο sportdog:  

94΄ Λήξη αγώνα (17.18)

90΄ Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις

85' Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να κερδίσει χώρο στο γήπεδο για να ισοφαρίσει, με τον ΠΑΟΚ να... κρατάει καλά.

76΄ Ο Φιλομένο στη θέση του Σαλπιγγίδη, με τον Μάκη Χάβο να ολοκληρώνει τις αλλαγές του.

72΄ Διπλή αλλαγή από τον Ντεμόλ. Βαγγελής και Ανδράλας στη θέση των Κυριάκου και Ντε Βιντσέτι

62΄ Αλλαγή για τον ΠΑΣ, ο Τζάνης στη θέση του Σιαλμά.

61' Επίμονος ο Μπακαγιόκο, λίγο έκλειψε να στείλιε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Χαλκιά.



53΄ ΓΚΟΛ: Ο Μπακαγιόκο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του ΠΑΟΚ και πλάσαρε τον Χαλκιά και μείωσε για την ομάδα του σε 2-1.

51΄ Καλό ρυθμό έχουν στο παιχνίδι τους οι δύο ομάδες, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.

46΄ (16.30) Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Χάβος έκανε και δεύτερη αλλαγή, αφού πέρασε τον Ελ Ζαρ στη θέση του Κριστιάνο.

45΄ Ημίχρονο (16.15). Ο ΠΑΟΚ χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το... γκάζι, κατέφερε να προηγηθεί με σκορ ασφαλείας απέναντι στον αξιόμαχο ΠΑΣ. Ζεστή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς που έχουν γεμίσει την Τούμπα.

42΄ ΓΚΟΛ: Πολύ ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Αθανασιάδης με ψύχραιμο πλασέ κάνει το σκορ 2-0. Μία ευκαιρία ένα γκολ ο μικρός...

34΄ Χαλκιάς και δοκάρια σταμάτησαν το σουτ του Μπακαγιόκο...

30΄ Ισορροπημένο το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, χωρίς φάσεις. Οι οπαδοί στην εξέδρα, πάντως, συνεχίζουν τον... χαβά τους.

18΄ Ο Σαβίνι στη θέση του Μπουσαϊντί, ο οποίος αποχωρεί λόγω θλάσης.

10΄ Οι φίλαθλοι, που έχουν κατακλύσει το γήπεδο της Τούμπας, εμψυχώνουν συνεχώς τους παίκτες του Μάκη Χάβου. Βοήθησε και η μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα του Σικαλιά και η ατμόσφαιρα έχει ζεσταθεί.

3΄ Απίστευτο αυτογκόλ για τον ΠΑΣ, προβάδισμα ο ΠΑΟΚ με 1-0 μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων μεταξύ του Βάντερσον και του Σικαλιά, με τον τελευταίο να φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το γκολ.

Έναρξη 1΄

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Κριστιάνο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα: Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Σιαλμάς, Κειτά, Ντε Βιντσέντι, Κυριάκος, Σκούφαλης, Μπακαγιόκο
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags