Facebook Pixel Τρώνε τα ...σάλια τους με Σαλιαρέλη;
| 2012-01-06 15:45:00

Τρώνε τα ...σάλια τους με Σαλιαρέλη;

Τρώνε τα ...σάλια τους με Σαλιαρέλη;

Απίστευτα πράγματα στη σημερινή συνάντηση του Αδαμίδη με τον Ξενιάδη, στην οποία έδωσε το "παρών" και ο... Αργύρης Σαλιαρέλης! Τι άλλο θα δούμε...

Το ραντεβού των ανθρώπων της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον υποψήφιο επενδυτή διήρκησε περίπου μία ώρα, με τους Αδαμίδη (έδωσε τελικά το "παρών", παρά τα όσα διέρρεε...) και Οικονομόπουλο να ξεκαθαρίζουν στον Ξενιάδη πως θέλουν να παραδώσει στην ΠΑΕ για έλεγχο, όλα τα στοιχεία που χρειάζεται και η ΕΕΑ.

Kάτι σαν... εγγύηση, δηλαδή, για να αρχίσουν οι επίσημες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Τι ζήτησαν ακριβώς; Καθαρό ποινικό μητρώο, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και φορολογικές δηλώσεις των τριών τελευταίων ετών.

Ο Ξενιάδης από την πλευρά του δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ ζήτησε ήδη νέο ραντεβού με την πλευρά της διοίκησης. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το ζήτημα είναι ποιον είχε μαζί του ο υποψήφιος επενδυτής, στις επαφές με τους "κιτρινόμαυρους": τον Αργύρη Σαλιαρέλη!

Ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού και παλιός φίλος του Βασίλη Ξενιάδη (στη φωτογραφία που σας παρουσιάζει ο "σκύλος" οι δύο τους παρακολουθούν το παιχνίδι Ιωνικός-Ολυμπιακός, στις 8/1/2006) συνόδευσε τον Ξενιάδη και έδωσε το "παρών" στη συνάντηση, προφανώς επειδή γνωρίζει καλύτερα τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags