Facebook Pixel «Με τις ομαδίτσες Ολυμπιακός;»
| 2011-02-03 13:40:00

«Με τις ομαδίτσες Ολυμπιακός;»

«Με τις ομαδίτσες Ολυμπιακός;»

Ο Νικόλας Αλέφαντος δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του και λέει για μία ακόμα φορά τα πράγματα με το όνομά τους, μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

«Δεν παρουσιάστηκε Ολυμπιακός μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ανύπαρκτος. Ούτε ψυχή, ούτε πάθος, ούτε ευκαιρίες. Και οι αλλαγές ανύπαρκτες, βγήκαν ανύπαρκτοι και μπήκαν ανύπαρκτοι. Τα μεγάλα λάθη είχαν γίνει από το πρώτο ματς και τα είχα πει. Όπως παίρνει τα εύσημα στις επιτυχίες ο Βαλβέρδε, έχει μερίδιο και στις αποτυχίες.

• Το θέμα είναι ότι βλέπω δυστυχώς αρκετές Τιτίκες που στα δύσκολα σηκώνουν τα πόδια ψηλά… Δηλαδή τι είσαι, μόνο για τα ματς στο Καραϊσκάκη με το λαό του Ολυμπιακού και για την επαρχία με τις ομαδίτσες πάλι με το λαό του Ολυμπιακού; Είσαι μόνο για τον Πανσερραϊκό, για την Ξάνθη; Όπου έχεις πάει φέτος σε δύσκολο ματς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, έχασες! Πας στο Καυταντζόγλειο, χάνεις. Πας στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, χάνεις. Και σιγά τον Παναθηναϊκό φέτος. Πας στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, χάνεις. Πας στην Τούμπα χάνεις. Είσαι Ολυμπιακός εσύ;

• Τώρα στην Τούμπα είχαμε προβλήματα και στα σέντερ μπακ. Είχα επισημάνει απ’ το ματς στον Βόλο ότι στο α’ ημίχρονο έκανε 3-4 ευκαιρίες ο Βόλος και δεν μου άρεσε η εικόνα αυτή πίσω.

• Για τον Μιραλάς τι να πω, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Αυτό που γίνεται, δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά! Βλέπω δεκαετίες μπάλα σε Ελλάδα και εξωτερικό, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Παίρνεις ένα Μιραλάς εσύ σαν Βαλβέρδε, τον βάζεις σέντερ φορ, γίνεται αποκάλυψη, μας στέλνει στα ουράνια, καβλ… ουμε με αυτόν τον σέντερ φορ, ταχύτητα, ντρίμπλα, καλπασμός, σουτ εν κινήσει, πάρ’ τα! Ο εφιάλτης των σέντερ μπακ. Και ξαφνικά το δικό σου δημιούργημα το διαλύεις! Τον βγάζεις μακριά από τη θέση που μεγαλουργεί και τον στέλνεις μόνιμα να βολοδέρνει δεξιά και αριστερά και πίσω, του χαλάς και την ψυχολογία, φυσικό είναι να εκνευρίζεται και να δυστροπεί. Και δεν τον ξαναφέρνεις στην καλή του θέση, όχι, εκεί, να μας σπας τα νεύρα.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags