Facebook Pixel Ο Ζήκος «τιμωρεί» τον Τζιμπρίλ
| 2011-02-03 14:03:00

Ο Ζήκος «τιμωρεί» τον Τζιμπρίλ

Ο Ζήκος «τιμωρεί» τον Τζιμπρίλ

Σε περιπέτειες μπαίνει ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Παναθηναϊκός λόγω της δήλωσης που έκανε ο Γάλλος μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ. Το δεδικασμένο δεν τον ευνοεί και αν το καλέσει ο αθλητικός δικαστής κινδυνεύει άμεσα να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" την 23η αγωνιστική.

Μπλεξίματα θα έχει ο Σισέ λόγω της δήλωσης που έκανε με το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ… Ο Γάλλος, βεβαίως, μίλησε στην καρδιά κάθε οπαδού του τριφυλλιού, αλλά όταν είσαι έτοιμος να πεις τόσο αντρίκειες (έστω κι αντιεπαγγελματικές) κουβέντες, πρέπει να είσαι έτοιμος να πληρώσεις και το τίμημα. Ο Σισέ κινδυνεύει να απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι του σταδίου «Γιώργος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό στην 23η αγωνιστική (μετά από δυόμισι εβδομάδες δηλαδή), αν το καλέσει ο αθλητικός δικαστής να του εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε λέγοντας ότι… «Αισθάνομαι ότι μας πήδηξαν».

Το δυσάρεστο για τον Γάλλο είναι ότι υπάρχει δεδικασμένο παρόμοιας τιμωρίας και ο «σκύλος» το θυμήθηκε και σας το παρουσιάζει… Πρόκειται για την κουβέντα που είχε εκστομίσει στις 16 Δεκεμβρίου 2007 μετά το ματς της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης. «Έχω ακούσει και χειρότερα στην τηλεόραση και θα ήθελα να ζητήσω εξ αρχής συγγνώμη γι αυτό που θα πω. Δεν καταλαβαίνω, ενώ δεν υπάρχει δόλος και δεν είναι κακοπροαίρετοι, γιατί τόσο οι διαιτητές, όσο και οι βοηθοί τους παίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη; Επαναλαμβάνω ότι χάσαμε δίκαια σήμερα. Όμως, ιδιαίτερα στο «Καραϊσκάκη» οι ρέφερι και με άλλες ομάδες παίζουν φοβισμένα. Δεν το έχω δει πουθενά αυτό! Γιατί υπάρχει αυτή η συγκεκριμένη συμπεριφορά;» είχε πει ο Ζήκος τότε και τα πειθαρχικά όργανα τον τιμώρησαν με δύο αγωνιστικές.

Υπάρχει όμως και κάτι που θα σηκώσει πολύ κουβέντα. Η ποινή του παίκτης της ΑΕΚ είχε ανακοινωθεί δύο μήνες μετά… Στην περίπτωση του Σισέ τι ακριβώς θα ισχύσει; Θα δείξει…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags