Facebook Pixel Με... μπαλοθιά του Λεάλ!
| 2012-01-07 20:04:00

Με... μπαλοθιά του Λεάλ!

Με... μπαλοθιά του Λεάλ!

Ο Εργοτέλης... ρέφαρε την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ξάνθη και επικράτησε στο Παγκρήτιο με 1-0 επί του Πανιωνίου. Το «τρίποντο» στους Κρητικούς έδωσε ο Λεάλ με πέναλτι στο 15΄.

Η ομάδα του Καραγεωργίου ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, καθώς αυτή θα έδινε ψυχολογικό προβάδισμα στον Εργοτέλη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 15΄ άνοιξαν το σκορ με τον Λεάλ, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Κουτσιανικούλης στην ανατροπή του από τον Τσότσαλιτς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό και μερικές ευκαιρίες, με τον Εργοτέλη να κρατάει το προβάσισμα στο σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα στην επανάληψη, αλλά οι γηπεδούχοι κρατούσαν το πολύτιμο 1-0.

Ο Κουτσιανικούλης μπορούσε να βάλει στις καθυστερήσεις το... κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ στο τετ α τετ που είχε με τον Σιδεράκη. Οι τρεις βαθμοί λοιπόν πήγαν στους Κρητικούς, οι οποίοι έφτασαν τους 21 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος έμεινε στους 16.

Το φιλμ του αγώνα

90΄+3΄ ΛΗΞΗ

90΄+1΄ Τετ α τετ με τον Σιδεράκη βρέθηκε ο Κουτσιανικούλης, αλλά ο μέσος του Εργοτέλη πλάσαρε άουτ

89' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Μπούντιμιρ αντί του Κατσικοκέρη.

87' Καλό σουτ του Λεάλ έξω από την περιοχή και από πλάγια, ο Σιδεράκης απέκρουσε δύσκολα.

79' Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σταυροθανασόπουλος στη θέση του Γουνδουλάκη.

76' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Κυριακίδης αντί του Μπέτο

46΄ Έναρξη του δεύτερου μέρους

45΄+2΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

44' Ο Αμπντουλάγεφ μπαίνει αντί του Κολοβού

39΄Ο Μπέτο έδωσε στον Κατσικοκέρη, αυτός απέφυγε τον Τσότσαλιτς, έκανε και το πλασέ, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί δοκάρι του Σιδεράκη και να φεύγει άουτ.

34' Σουτ του Γουνδουλάκη, με τον Πίρσον να μπλοκάρει την μπάλα.

20' Ο Κατσικοκέρης έβγαλε στον Λεάλ, αλλά το σουτ του σκόρερ του Εργοτέλη έδιωξε σε κόρνερ ο Σιδεράκης.

15΄ ΓΚΟΛ! Ο Τσότσαλιτς ανέτρεψε τον Κουτσιανικούλη, μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και ο Λεάλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0!

1΄ Έναρξη

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Τζανακάκης, Κατσικοκέρης, Κουτσιανικούλης, Τζούνιορ.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρος, Όμο, Κούτσι, Κολοβός, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σκέμπρι.

Διαιτητής: Στυλιάρας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags