Facebook Pixel Βοήθειά μας με αυτό τον… Παππά!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 16:18:00

Βοήθειά μας με αυτό τον… Παππά!

Βοήθειά μας με αυτό τον… Παππά!

Με τις αποφάσεις του κατάφερε να… τινάξει το χθεσινό ντέρμπι στον αέρα και να εξαγριώσει τόσο τους γηπεδούχους όσο και τους φιλοξενούμενους. Ο Ανδρέας Παππάς στο πιάτο σας…

Ο Ανδρέας Παππάς τίναξε τον επαναληπτικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στον... αέρα, αφού οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για τη δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Λουκάς Βύντρα στο δεύτερο ημίχρονο, για σφυρίγματα που έσπρωχναν την ΑΕΚ προς την εστία του Ορέστη Καρνέζη και φυσικά για τον «τραβηγμένο» χρόνο καθυστερήσεων που υπέδειξε στο τέλος του αγώνα και ο οποίος είχε συνέπεια να ισοφαρίσει η «Ένωση» στο 98' του ματς!

Από την άλλη, η ΑΕΚ διαμαρτύρεται για «εχθρικά» σφυρίγματα στο πρώτο μέρος του αγώνα αλλά και για το γεγονός ότι ο Βύντρα θα έπρεπε να αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αλλά ο Αθηναίος ρέφερι του χαρίστηκε δύο φορές.

Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς...

Ποιος είναι όμως ο Ανδρέας Παππάς; Παράγοντες της διαιτησίας τονίζουν πως ο νεαρός ρέφερι ήταν ένα από τα ταλέντα της ελληνικής διαιτησίας. Φυσιοθεραπευτής στο επάγγελμα, μπήκε στους πίνακες της ΕΠΟ από το 2009 και στην πρώτη του σεζόν τα δείγματα ήταν πολύ ελπιδοφόρα. Κάπου όμως φάνηκε να το... χάνει στην πορεία...

Σε συνέντευξή του έχει παραδεχτεί πως η επιμονή του πατέρα του, παλαίμαχου διαιτητή με μεγάλη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, ήταν αυτή που τον κράτησε στη διαιτησία και τον έφτασε μέχρι τη Superleague.
Έχει τονίσει πως ο διαιτητής είναι οπαδός μόνο του εαυτού του και πως η μεγάλη αδικία σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν του συγχωρούν το ένα και μοναδικό λάθος που μπορεί να κάνει ύστερα από 90 λεπτά ρεσιτάλ.

Παράλληλα, έχει δηλώσει πως δεν διαβάζει εφημερίδες μετά την είσοδό του στους πίνακες της Superleague, αφού θεωρεί ότι ο οπαδικός Τύπος στοχοποιεί τους διαιτητές πριν καν... οριστούν!

«Δεν έπρεπε να οριστεί στο ντέρμπι...»

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κύκλους της ΚΕΔ, ο Ανδρέας Παππάς δεν θα έπρεπε να οριστεί στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αφού είναι ντεφορμέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς της 20ής αγωνιστικής ανάμεσα τη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό, ο Αθηναίος δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ των Σερραίων στις καθυστερήσεις του αγώνα και στέρησε την ευκαιρία από τον Πανσερραϊκό να ισοφαρίσει τον κρίσιμο αγώνα του.

Πολλοί μετά από αυτό το παιχνίδι απόρησαν με τον ορισμό του στο ντέρμπι. Και απ' ό,τι φαίνεται είχαν δίκιο...

Τα λάθη του Παππά...

1. Στην 9η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν στην Καβάλα, όπου κέρδισε με 1-0 με γκολ του Πάμπλο Γκαρσία στο 13'. Δύο λεπτά μετά την επίτευξη του γκολ πάντως και συγκεκριμένα στο 15' ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρέθηκε σε θέση για γκολ, ο Οράσιο Καρντόσο ανέτρεψε τον Έλληνα άσο, αλλά ο ρέφερι Ανδρέας Παππάς έδωσε εντολή να συνεχιστεί το ματς, υπό τις έντονες φωνές των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου.

2. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό, ο διαιτητής της συνάντησης Ανδρέας Παππάς δεν είδε το πέναλτι που έκανε ο Κατσιαρός στον Νταλέ και στέρησε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν...

3. Το ματς της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» βράζουν με τη διαιτησία του νεαρού ρέφερι, ενώ και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν παράπονα...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags