Facebook Pixel Τα πήραν με Ερνέστο!
Ποδόσφαιρο
| 2011-02-03 17:10:00

Τα πήραν με Ερνέστο!

Τα πήραν με Ερνέστο!

Καπνούς από τα αυτιά βγάζουν κάποιοι στον Πειραιά με τις… αρλούμπες που έκανε στην Τούμπα ο Βαλβέρδε. Τόσο τις εντός όσο και τις εκτός αγωνιστικού χώρου… αρλούμπες του.

Εντός τα έκανε… σαλάτα κατεβάζοντας σχήμα με ανύπαρκτα άκρα ενώ και οι αλλαγές του, ειδικά οι εμπνεύσεις να βγάλει τον Τζιμπούρ και να ρίξει τον Φετφατζίδη ήταν επιεικώς απαράδεκτες.

Γενικά, του πήρε την «ταυτότητα» ο Μάκης Χάβος και αυτό δεν χρειάζεται να είσαι… επιστήμονας για να το διαπιστώσεις. Ακόμα και στα δημοτικά, αυτό συζητούσαν σήμερα οι μαθητές…

Αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου, στη συνέντευξη Τύπου δηλαδή, είπε πράγματα που «φούντωσαν» αρκετούς στην ομάδα και ειδικά στη διοίκηση: «Η πρόκριση χάθηκε στο Καραϊσκάκη και όχι εδώ» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βάσκος και προκάλεσε ερωτηματικά του τύπου:

«Με τον ΠΑΟΚ του Τσουκαλά, του Μαλεζά, του Σνάουτσερ και του Σαβίνι παίζαμε. Πώς χάσαμε την πρόκριση στο Φάληρο; Δεν μπορούσαμε δηλαδή να κερδίσουμε στην Τούμπα. Τόσα χρόνια αέρα περνάγαμε. Δηλαδή αν παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα ή τη Μίλαν τι θα μας έλεγε;» αναρωτιούνται κάποιοι στο… λιμάνι.

Η κλεψύδρα της ασυλίας που είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε όλο αυτό το διάστημα, μάλλον αδειάζει επικίνδυνα γι’ αυτόν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags