Facebook Pixel Το έχει ξανακάνει ο Σιαλμάς
| 2012-01-09 17:03:00

Το έχει ξανακάνει ο Σιαλμάς

Το έχει ξανακάνει ο Σιαλμάς

Και μόνο που πέτυχε το 25% όλης της αγωνιστικής (!) αξίζει τον τίτλο του κορυφαίου ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Λίγες μόνο ημέρες αφότου βρέθηκε στο «στόχαστρο» των οπαδών της ΑΕΚ για τις ευκαιρίες που έχασε κόντρα στη Δόξα, ήρθαν τα δύο γκολ στη Λιβαδειά (και ειδικά το πανέμορφο πρώτο) για να σταματήσουν οι όποιες γκρίνιες για την αξία του.

Χάρη σ’ αυτόν νίκησε η «Ένωση» και αν είχε αποφύγει την κόκκινη κάρτα λίγο πριν το τέλος, όλα θα ήταν τέλεια.

Το έχει κάνει ξανά

Πολλοί θα αναρωτιέστε αν ο Σιαλμάς είχε καταφέρει άλλη φορά να βάλει δύο γκολ σε ένα ματς Α' Εθνικής. Στην κανονική διάρκεια δεν το είχε ξανακάνει, το είχε κάνει όμως σε ματς πλέι οφ.

Στις 14/5/2008 είχε πετύχει δύο γκολ για τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας 3-3 με τον Αρη. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι η προχθεσινή αποβολή ήταν η πρώτη για τον Σιαλμά σε 124 επίσημους αγώνες ως επαγγελματίας.

Ο Λαγός και οι άλλοι

Σπουδαία μέρα το Σάββατο για τον Παναγιώτη Λαγό. Επανήλθε σε ματς της ΑΕΚ, το οποίο ήταν νικηφόρο και παράλληλα συμπλήρωσε 200 συμμετοχές σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις. Ο αριστεροπόδαρος άσος είχε ντεμπουτάρει στον αγώνα πρωταθλήματος Ηρακλής - Πανιώνιος 3-1, στις 16/2/2003.

Πέρα από τον Λαγό, άλλοι δύο παίκτες της ΑΕΚ «στρογγύλεψαν» στη Λιβαδειά τον αριθμό συμμετοχών τους. Ο λόγος για τον Γιάννη Κοντοέ και τον Λεονάρντο Περέιρα, οι οποίοι έφτασαν αμφότεροι τους 100 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη).

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags